.

elena Сейф за дома от Высокозащищенной Стомана, Малък Домашен Офис Цифров Електронен Сейф, рум сървиз, сейф малка стойност от цифровата клавиатура (Цвят: златен разме?

elena Сейф за дома от Высокозащищенной Стомана, Малък Домашен Офис Цифров Електронен Сейф, рум сървиз, сейф малка стойност

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Външен размер : 200 мм x 200 мм х 310 мм -Безплатно за управление на клавиатура Safe-LockВ комплекта също така влизат анкерные стойки за фиксиране на сейфа към пода или стената.ЛЕСЕН ДОСТЪП : Сейф за документи ви осигурява лесен личен достъп до вашите ценни неща, благодарение на характеристики на механичното спиране.Сейф с ключ оборудван с ключ за ръчно достъп.СИГУРНА ЗАЩИТА : Сейф е направен от здрава стоманена стена.Двойна защитни стоманени врати засовы гарантират сигурността на сейфа.ЗАЩИТЕТЕ СВОИ АКТИВИ : Сейф идеален за защита на документи, бижута и т., Отличен за домашно, офис или бизнес употреба.Електронна брава с повишена сигурност с всяка комбинация от 3 до 8 цифри.Предоставя милиони възможности за комбиниране на числа, за да направи място на брави Изключително трудни за заобикаляне, без да се правилният код. 【Име】 Малък сейф【Материал】 стомана Q235 B【Външни размери】 20 X20 X31 см【Начин на отваряне на】 Парола【Цифри парола】 3-8 цифри【Тегло】 5 кг Забележка : На дисплея описания на продуктите стоки, различни от безопасни, са предназначени само за шоу, и този продукт включва само сейфове. Размери измери на ръка, и в действителност могат да бъдат малки грешка. Поради проблеми със светлината на един образ може да има известна разлика в цвят, моля, обърнете се към самия продукт!3.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часов4. Ще се радваме на вашето обмена на информация и мнения, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. В магазина има и по-изискани стоки, добре дошли, за да ги купите в магазина.

Декларирани характеристики