.

KOAIUS Преносима Бутилка За Вода За Кучета, Голяма Сгъваема Купа За Кучета, Аксесоари За Пътуване, Купа За Щенячьего Храна, Аксесоари За Пътуване, Контейнер за Котки, Б?

KOAIUS Преносима Бутилка За Вода За Кучета, Голяма Сгъваема Купа За Кучета, Аксесоари За Пътуване, Купа За Щенячьего Храна,

BGN 20.00

Сума
Налично за поръчка

компактният дизайн на бутилката за вода е подходяща за вашата любимите си кучета или котки във време на разходки на открито, бягане, разходки, пътуване или за игри и т, Можете да го сложите в раницата или да се мотае на ръка с помощта на въжета-сапани, който е много лесен за носене където и да отидете. ■ Сгъваема пътна купа за кучета има малко тегло и сгъване дизайн за лесно съхранение. ■ Спестява място, лесно се разгъва или сгъва. ■ Тази здрава сгъваема пътна купа за кучета с carabiners, които можете да прикачите към петлям за колан, рюкзакам, поводкам или на други места. ■ Подходящ за разходки, пътуване, туризъм, къмпинг, използване на открито или в закрити помещения на дома.KOAIUSМатериал : силикон Внос : Не. Автоматично подаване на хартията набиране : Не.

Декларирани характеристики