.

Защитно фолио за обектива на камерата Dikkar за iPhone 12 Pro, Защитен Стикер за задната камера от Закалено стъкло HD със защита от Надраскване От Алуминиева Сплав, Лесна Инс?

Защитно фолио за обектива на камерата Dikkar за iPhone 12 Pro, Защитен Стикер за задната камера от Закалено стъкло HD със

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Пълна Защита покритие】Защитно фолио за обектива не оказва влияние върху работата на камерата и перфектно обхваща цялата област на обектива на камерата, без да затваряте никакви лещиDikkar добавя филтър за прах до защитно фолио за обектива на камерата, за да се предотврати попадането на прах и мръсотия вътре в телефона, което може да доведе до увреждане на части. 【9 H закалено органично стъкло】 е Изработен от авиационен титанова сплав и материали от закалено стъкло 9 H, които могат да предотвратят появата на надраскване, изпотяване, пръстови отпечатъци и остатъци от мазнини, като същевременно осигуряват пълен спектър на защита на обектива на фотоапарата от мъртвите ъгли и поддържане на обектива на телефона в HD прозрачен и чисто състояние през цялото време. 【Ултра-тънък и ясен HD】 Ультратонкая дебелина 0,35 мм, с прецизен дизайн на дупки не блокира флаш. прозрачност 99,99% осигурява оригинално висока резолюция на снимки и видео.Вграден нощен кръг предпазва от ослепителна светлина през нощта.Не влияе нито на какви характеристики на обектива, нито на неразрушающее качество на снимките. 【Инсталиране, без мехурчета】 Наноэлектростатическая технологията автоматично адсорбция осигурява силна силата на адсорбция, трудно отваливание, лепкава стабилност и липсата на мехурчета.Просто сложете защита на обектива на камерата и той ще се комбинира със самия телефон. 【Съвместима модел】 Нашата защитно фолио за обектива на камерата е предназначена за i Phone 12/12 Pro/12 Pro Max/ 12 Mini/ 11/11 Pro/ 11 Pro Max/ 13/13 Pro/ 13 Pro Max/ 13 Mini/ 14/14 Pro/ 14 Pro Max/ 14 Plus.Точността на размер и цвят напълно отговаря на обектива на телефона и осигурява безпроблемно кацане!Независим дизайн, идеален размер, подходящ за почти всички калъфи за телефони!.Защитник на обектива на камерата Dikkar за i Phone 12/13/Mini/14/11/ Защитен стикер за задната камера от алуминиева сплав със защита от надраскване, подобрен лесен за монтиране на метален пръстен с кръгъл обектив, защитно фолио за екрана Характеристики : -Идеално : специално предназначени за i Phone 12 Mini/12/12 Pro/12 Pro Max/ 11/11 Pro/ 11 Pro Max. -Материал премиум-клас : изработен от авиационен алуминий и закалено стъкло 9 H, точния размер отговаря на обектива на телефона, безпроблемно кацане и го предпазва от надраскване или случайни капки.

Декларирани характеристики