.

Вграден Регулатор на Редуктор на налягане на водата, за капково напояване Pronese LF Месинг месинг 20 ~ 30 паунда на квадратен инч - Защита на капкова система от чешмяната ?

Вграден Регулатор на Редуктор на налягане на водата, за капково напояване Pronese LF Месинг месинг 20 ~ 30 паунда на квадратен

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Бессвинцовая месинг】 : В сравнение с пластмаса, бессвинцовая месинг-това е не само здрава и безопасна конструкция, но и полезна за пиене вода 【Идеалното налягане за напояване】 : Конструкция от безоловен месинг, устойчив на корозия, което осигурява безопасността на питейната вода и дълголетие в продължение на много години качеството на употреба.Просеянная перална машина премахва отпадъци (при необходимост почиствайте пресятото пералната машина). 【Многофункционално приложение】 : Помага за предпазване на системата за капково напояване от градския вода под високо налягане.Универсален регулатор за подаване на вода е съвместим със стандартните кемперами, къщи на колела, ремаркета и полуремаркета и много други. 【Лесна употреба】 : Подходящ за всички стандартни переходников с резба за маркуч 3/4 инча (GHT).Свързан с водопроводному кран къмпинг и намалява налягането на водата, която се подава чрез воден маркуч. 【Предпоставка включва 】 : 1 бр. регулатор 20 ~ 30 паунда на квадратен инч + 2 бр. силиконови шайби + 1 бр. тефлонова лента.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас по всяко време. 【Бессвинцовая месинг】 : В сравнение с пластмаса, бессвинцовая месинг-това е не само здрава и безопасна конструкция, но и полезна за пиене вода. 【Идеалното налягане за напояване】 : Конструкция от безоловен месинг, устойчив на корозия, което осигурява безопасността на питейната вода и дълголетие в продължение на много години качеството на употреба.Просеянная перална машина премахва отпадъци (при необходимост почиствайте пресятото пералната машина). 【Многофункционално приложение】 : Помага за предпазване на системата за капково напояване от градския вода под високо налягане.Универсален регулатор за подаване на вода е съвместим със стандартните кемперами, къщи на колела, ремаркета и полуремаркета и много други. 【Лесна употреба】 : Подходящ за всички стандартни переходников с резба за маркуч 3/4 инча (GHT).Свързан с водопроводному кран къмпинг и намалява налягането на водата, която се подава чрез воден маркуч. 【Предпоставка включва 】 : 1 бр. регулатор 20 ~ 30 паунда на квадратен инч + 2 бр. силиконови шайби + 1 бр. тефлонова лента.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас по всяко време.Описание на продукта : ★ Регулирайте налягането на водата за напояване с помощта на бессвинцового латунного на регулатора за подаване на вода! ★ Адаптер регулира налягането на водата на изхода до 20-30 паунда на квадратен инч, което е идеалният натиск за вашите нужди.

Декларирани характеристики