.

RUITAIQIN СЕ 50 г Натурален кристал амазонита Чакъл За Demagnetization Аквариум за Декоративни Естествени камъни и минерали YLSH113 (Размер: 8-12 мм)

RUITAIQIN СЕ 50 г Натурален кристал амазонита Чакъл За Demagnetization Аквариум за Декоративни Естествени камъни и минерали

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Размер : 5-7 мм, 8-12 мм Опаковка включва : 50 грСмогите да се използва за вътрешно метопа, планшайба етапа, на открито метопа, на земята, на открито и така нататък.Тези камъни са много подходящи за вътрешни облицовки, като пълнители за вази, декоративни орнаменти, аксесоари за аквариуми и т. тя може да се използва за направата на различни бижута, а също и за сватби на открито, фонтани, саксийни растения и други занаяти.Ако не сте доволни от продукт, моля, свържете се с нас.Моля, не върнете стоката по ваше желание, благодаря за вашето сътрудничество!50 г натурален кристален чакъл ite за demagnetization декоративен камък, чакъл C763 Crystal за аквариум Използване : 1. Кристален възглавница : Обикновено за кристал възглавници изисква около 6 кг кристален чакъл, и можете да използвате бял crystal, crystal розови рози, кристал аметист и т. Това ще ви направи по-хладка и ще ви помогне да заспи през лятото. Масаж на краката : Кристал чакъл също така се използва за масаж на краката, и това ще бъде много удобно и може да бъде добър начин магнитотерапии за здравето. Украсата на къщата : Ако опаковат този кристал чакъл в красив контейнер или чанта, изработена от прежди и ги поставили в близост до телевизор, компютър, това ще помогне на вас или на членове на семейството се избегне излагането на радиационно увреждане. Културни растения : Ако поставите кристален чакъл на растения в саксии, растенията растат здрави, буйни и ярки. Аквариум за риби : Поставете кристален пясък в аквариума, това не само ще ви забавляват, но и за поддържане на качеството на водата чисти, ще позволи на рибата да расте здраво. Бижута : можете да направите колие, гривна или пръстен със собствените си ръце, които ви харесват, отполировав тези камъни.

Декларирани характеристики