.

[Комплект от 3 теми] Стенно зарядно устройство Quick Charge 3.0, 18 W QC 3.0 USB Адаптер за стена зарядно устройство, Съвместим с блок за бързо зареждане, Безжично зарядно устройс?

[Комплект от 3 теми] Стенно зарядно устройство Quick Charge 3.0, 18 W QC 3.0 USB Адаптер за стена зарядно устройство, Съвместим

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Технология за бързо зареждане】 : Това е монтиране на зарядно устройство Quick Charge 30 работи по-бързо обикновените зарядни устройства.Осигурява висока скорост на зареждане, но без да се прегрява.Моля, потвърдете вашето устройство поддържа бързо зареждане на 3.0 и има нужда от USB-кабел, за бързо зареждане. 【Гаранция за сигурност】 : CE Сертифицирани и ФК и е оборудван със система за защита от предпазители за предотвратяване на екстремни условия на работа, като перезаряд / претоварване работен ток / прегряване.Също така осигурете по-сигурна и бърза перезарядку вашите устройства, работещи от USB. 【Портативен и удобен】 : 3 пакета адаптери qc 3.0 проектирани за използване в дома, в офиса или на други места.Лесен размер с вход 100-240 В, идеален за пътуване по целия свят, особено за носене в джоба или в чантата си по време на бизнес пътувания или ваканции. 【Широка съвместимост】 : Поддръжка на технологията за бързо зареждане (qc3.0) и всички стандартни устройства с захранван от USB, включително Android и i Phone, особено идеален за безжично зарядно устройство QI мощност от 10 W и i Phone Xs, i Pad Pro, Samsung Galaxy S10/S9/S8 Edge, Google, LG, HUAWEI. 【Че получавате】 : 3 серии стенни USB зарядни устройства с мощност 18 W, приятелско обслужване на клиенти и техническа поддръжка. 100% подкрепям този продукт, моля, споделете, ако имате някакви въпроси или притеснения по отношение на този зарядно устройство, ние ще ви помогнем, възможно най-скоро. 【Технология за бързо зареждане】 : Това е монтиране на зарядно устройство Quick Charge 3.0 работи по-бързо обикновените зарядни устройства.Осигурява висока скорост на зареждане, но без да се прегрява.Моля, потвърдете вашето устройство поддържа бързо зареждане на 3.0 и има нужда от USB-кабел, за бързо зареждане. 【Гаранция за сигурност】 : CE Сертифицирани и ФК и е оборудван със система за защита от предпазители за предотвратяване на екстремни условия на работа, като перезаряд / претоварване работен ток / прегряване.Също така осигурете по-сигурна и бърза перезарядку вашите устройства, работещи от USB. 【Портативен и удобен】 : 3 пакета адаптери qc 3.0 проектирани за използване в дома, в офиса или на други места.Лесен размер с вход 100-240 В, идеален за пътуване по целия свят, особено за носене в джоба или в чантата си по време на бизнес пътувания или ваканции. 【Широка съвместимост】 : Поддръжка на технологията за бързо зареждане (qc3.0) и всички стандартни устройства с захранван от USB, включително Android и i Phone, особено идеален за безжично зарядно устройство QI мощност от 10 W и i Phone Xs, i Pad Pro, Samsung Galaxy S10/S9/S8 Edge, Google, LG, HUAWEI. 【Че получавате】 : 3 серии стенни USB зарядни устройства с мощност 18 W, приятелско обслужване на клиенти и техническа поддръжка.

Декларирани характеристики