.

Гирлянди за винени бутилки KOLANDY с втулка, 12 опаковки, 20 led мини-Гирлянди, захранван с Батерии, Страхотна Мини-Гирлянди, за САМ, партита, Декорация, Сватба, Хелоуин, Кол?

Гирлянди за винени бутилки KOLANDY с втулка, 12 опаковки, 20 led мини-Гирлянди, захранван с Батерии, Страхотна Мини-Гирлянди,

BGN 57.84

Сума
Налично за поръчка

Компанията Kolandy се основава на основни ценности, Иновации, Интелект, добра воля и международно сътрудничествоКачеството е наш основен приоритет.В момента Kolandy извършва продажба на дребно на продуктите в най-големите нации в Северна Америка и Европа и продължава да разширява продажбите, за да се задоволят нуждите на купувачите в други региони.Нашата мисия - за осветяване на всяко ъгълче в дома си, и това ни задължава да направи всичко тела са по-цветни, находчиви и адаптивни. -Позволете си да се насладите на процеса САМ със семейството и децата, да създадете романтична и располагающую атмосфера. -Декорирайте стаята си, за да направите вашия дом по-романтично и топло.Цвят : Студен бял / Топло бял / Многоцветен.Материал : Сребърна жица.Дължина на кабела : 2 m / 6,6 фута. Общият брой на led лампи на линия : 20 светодиоди. Разстояние между led крушки : 10 см / 4 инча.Мощност : 0,5 Вата.Диаметър на тръба : 0,6-0,9 инча. Дължина контакти : 1. ⭐Атрактивен декор⭐ Най-популярните студени бели гирлянди.Декорация на бутилки от рециклируеми просто така, че батерията трябва да се замени, когато светлината става неясен. ⭐Комплектът включва⭐ 12 х сърцевина на осветителни тела за винени бутилки.Дължината на всяка продукти : 2 m / 6,6 фута, общият брой на led чипове : 20 светодиода за всяка лампа.Разстояние между led чипове : 10 см / 4 инча. допълнителни батерии, 1 бр. ⭐Атрактивен декор⭐ Най-популярните студени бели гирлянди.Декорация на бутилки от рециклируеми просто така, че батерията трябва да се замени, когато светлината става неясен. ⭐Комплектът включва⭐ 12 х сърцевина на осветителни тела за винени бутилки.Дължината на всяка продукти : 2 m / 6,6 фута, общият брой на led чипове : 20 светодиода за всяка лампа.Разстояние между led чипове : 10 см / 4 инча. допълнителни батерии, 1 бр.Гирлянди за бутилки вино Kolandy изглеждат като множество красиви светулки, а медни проводници е много гъвкава, можете да украсите стаята, за да се насладите на спокойна атмосфера, украса на вашата сватба, за да запомни един важен и романтичен момент, можете също така да украсят своя страна, за да се чувства по-щастливо, украса на празници и Коледа, за да се насладите на щастливи моменти.С помощта на много гъвкав меден проводник, можете да поставите тези лампи-свещи в винена бутилка или лесно да се огъват и да им даде форма на венци, дървета, цветя и почти всичко останало.

Декларирани характеристики