.

Персонални Американската Риза за Боулинг с Потребителско име Боулинг, Тениски с Бомбето за Боулинг, Подарък Тениска Унисекс с 3D Принтом за мъже, Риза за Боулинг за ?

Персонални Американската Риза за Боулинг с Потребителско име Боулинг, Тениски с Бомбето за Боулинг, Подарък Тениска Унисекс

BGN 11.24

Сума
Налично за поръчка

ТвърдоИздърпайте закопчалка. ❤️ Конфигурирайте име на отбора си и своя номер - Натиснете бутона "Конфигуриране сега", посочете всички подробности за вашата индивидуална информация.Нашият екип от дизайнери ще направят всичко възможно, за да ви риза, изработена по поръчка, е най-добра ефект.Памук и полиестер.Текстурирани плат, мека, лека и дишаща.Материал абсорбира потта и много бързо изсъхва, машинно пране, безплатен : по-плътен приятелка за пълен комфорт. ❤️ ГАРАНЦИЯ за удовлетвореност : При всякакви дефекти, моля, свържете се с нашата фантастична услуга за поддръжка на клиенти.Ние бързо ще намерим решение за вас.Издърпайте закопчалка. ❤️ Конфигурирайте име на отбора си и своя номер - Натиснете бутона "Конфигуриране сега", посочете всички подробности за вашата индивидуална информация.Нашият екип от дизайнери ще направят всичко възможно, за да ви риза, изработена по поръчка, е най-добра ефект.Памук и полиестер.Текстурирани плат, мека, лека и дишаща.Материал абсорбира потта и много бързо изсъхва, машинно пране, безплатен : по-плътен приятелка за пълен комфорт. ❤️ ГАРАНЦИЯ за удовлетвореност : При всякакви дефекти, моля, свържете се с нашата фантастична услуга за поддръжка на клиенти.Ние бързо ще намерим решение за вас.Персонални футболна тениска с името си и номер на екипа 3 D, Футболна Тениска 3 D За мъже, Тениски с яка и Принтом Годишна футбол 3 D, Подаръци за футболни екипи, Тениски 3 D За годишнина, подарък за момче.

Декларирани характеристики