.

Zerodeko 4 бр. Тисненая Хартиена Кутия Диспенсер за Салфетки, Декорация на Дома, Ретро Декор Маска Титуляр За Съхранение Кутия Диспенсер За хартиени Кърпички Органайзе?

Zerodeko 4 бр. Тисненая Хартиена Кутия Диспенсер за Салфетки, Декорация на Дома, Ретро Декор Маска Титуляр За Съхранение

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

АкрилДиспенсер за хартиени кърпи : Той е подходящ за широк спектър от приложения, като тоалетка и офис масата.Ретро държач за кърпички : Кутия за съхранение, подходяща за съхранение на хартиени салфетки и има вид на извличане за удобство на извличане;.Лицето : Сцена : Кутия за салфетки се използва широко за декорация на луксозни хотели, спални помещения в европейски стил, офиси, апартаменти, значително подобряване на своя декоративен ефект и модни елементи.Европейската кутия за салфетки : Тази кутия за салфетки е много удобен за съхранение на салфетки, декорация на вашия дом.Държач за хартиени салфетки : Компактен размер, лесно се отваря и се поставя салфетка, удобен и практичен за употреба за вас.Диспенсер за хартиени кърпи : Той е подходящ за широк спектър от приложения, като тоалетка и офис масата.Ретро държач за кърпички : Кутия за съхранение, подходяща за съхранение на хартиени салфетки и има вид на извличане за удобство на извличане;.Лицето : Сцена : Кутия за салфетки се използва широко за декорация на луксозни хотели, спални помещения в европейски стил, офиси, апартаменти, значително подобряване на своя декоративен ефект и модни елементи.Европейската кутия за салфетки : Тази кутия за салфетки е много удобен за съхранение на салфетки, декорация на вашия дом.Държач за хартиени салфетки : Компактен размер, лесно се отваря и се поставя салфетка, удобен и практичен за употреба за вас.Пратката включва 4 x кутия за салфетки, Особености -Материал : Акрил хартиена кутия за изпомпване. -Той е подходящ за широк спектър от случаи, като тоалетка и ретро държач за кърпички на офис масата. -Избраният превъзходна и здрав акрилен материал, който лесно се деформира или се съборят настолен органайзер за съхранение. -Компактен размер и ниско тегло, позволяват много добре да организирате вашите хартиени кърпички в джоба за настолни салфетки. -Модерно и с вкус подбран външен вид прави кутия за салфетки приятно украшение за дома на квадратен капак кутии за салфетки. -Кутия за съхранение подходяща за съхранение на хартиени салфетки и има вид на извличане за лесно извличане на организатор за салфетки.Информация за стоки на Тъканта кутия-органайзер Фина работа в ретро европейски стил, мода и шике, ще даде ново усещане за вашия автомобил, офиса, хола, спалнята, кафе или чай. украса на работния плот защитава всеки лист хартия кърпи от петна.

Декларирани характеристики