.

25шт Украса Украса Фигурки: Декоративна Украса: Аксесоари За Декор на Работния Плот на Коледно Парти Куклена Къща Topper Оформление на Дома Занаяти Украса на Масата Кр?

25шт Украса Украса Фигурки: Декоративна Украса: Аксесоари За Декор на Работния Плот на Коледно Парти Куклена Къща Topper

BGN 13.73

Сума
Налично за поръчка

МИНИАТЮРНА коледна фигурка на Дядо Коледа - те са много подходящи като подарък за семейството, приятелите, колегите и други добри партньориУКРАСА за коледните diy - Произведено от висококачествени полимерни материали, тя е безопасна и има дълъг срок на служба.Луксозен интериор за дома - той може да създаде атмосфера на коледно парти, както и весела атмосфера на фестивала. фигурки на коледни кукли-Изработени от висококачествен полимер материали и се отличават с фина обработка, те продължават ви дълъг срок.Коледна украса ДЯДО Коледа - богат на функции, можете да ги използвате за украса на бонсай, стайни растения, малък сладкиш вечеря в рождественском стил и т. МИНИАТЮРНА коледна фигурка на Дядо Коледа - те са много подходящи като подарък за семейството, приятелите, колегите и други добри партньори.УКРАСА за коледните diy - Произведено от висококачествени полимерни материали, тя е безопасна и има дълъг срок на служба.Луксозен интериор за дома - той може да създаде атмосфера на коледно парти, както и весела атмосфера на фестивала. фигурки на коледни кукли-Изработени от висококачествен полимер материали и се отличават с фина обработка, те продължават ви дълъг срок.Коледна украса ДЯДО Коледа - богат на функции, можете да ги използвате за украса на бонсай, стайни растения, малък сладкиш вечеря в рождественском стил и т. Списък на пакетите 5 × Коледни декорации от смола Особености - Добро умение да гарантира, че те имат дълъг живот и елегантни детайли. - С уникален и стилен дизайн във формата на Дядо Коледа го прави по-подходяща за декоративно използване на Коледното парти. - Богат на функции, можете да ги използвате за украса на бонсай, саксийни растения, пясък, маса рождественском стил и т. - Материал : смола - Луксозно и стилно продуктът е произведен от висококачествен материал, който е траен и практичен за употреба. - Цвят : Червен - Те прекрасно ще красят вашия дом и ще засили щастлива празнична атмосфера.79in Информация за продукта Миниатюрна коледна фигурка на Дядо Коледа наближава Коледа, този вид коледни микропланшафтных работи от смола може да се използва като декорация на всекидневна, спалня, магазин, те ще направят украсата на коледното парти е по-богат. украса за коледните diy Тези сладки и забавни аксесоари за декорация за коледни микропланшафтных снежните сцени са изработени от висококачествени материали и трайни за дълго време употреба.

Декларирани характеристики