.

QiQibaby Професионална Мезо-Косметологическая Машина за Подмладяване на кожата, Устройство против Бръчки, Бременност, био Избелване, Чувствителност на Кожата, Отслаб?

QiQibaby Професионална Мезо-Косметологическая Машина за Подмладяване на кожата, Устройство против Бръчки, Бременност, био

BGN 230.99

Сума
Налично за поръчка

? Целият процес завършен без да се налага операция и анестезия ? Лек и сравнително малкият размер улеснява изпълнението на упражнения ръка. ?Не предизвиква феномена на кървене.Изключително практични и удобни количка улеснява работата в малка стая. ? Гаранция 1 година е стабилна. ? Добро качество - Изработен от висококачествен материал, който е безопасен. нетоксичен, экологичен и е здрава за по-дълга употреба.Ниско ниво на шум, липса на изтичане, по-голяма прецизност, много надежден за използване. ? Целият процес завършен без да се налага операция и анестезия. ? Лек и сравнително малкият размер улеснява изпълнението на упражнения ръка. ?Не предизвиква феномена на кървене.Изключително практични и удобни количка улеснява работата в малка стая. ? Гаранция 1 година е стабилна. ? Добро качество - Изработен от висококачествен материал, който е безопасен. нетоксичен, экологичен и е здрава за по-дълга употреба.Ниско ниво на шум, липса на изтичане, по-голяма прецизност, много надежден за използване.

Декларирани характеристики