.

FOMIYES 10 бр Стъклени Флакони-опаковки Пътен Флакон-спрей за Етерични масла Пътен Мини Парфюм Опаковки Мъгла за Етерични масла Празна Пластмасова бутилка Празен Флак?

FOMIYES 10 бр Стъклени Флакони-опаковки Пътен Флакон-спрей за Етерични масла Пътен Мини Парфюм Опаковки Мъгла за Етерични масла

BGN 34.45

Сума
Налично за поръчка

ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦКозметичен спрей : Можете да се излива вода за грим, която обичате повече от всичко.Чаши за тоалетни принадлежности за пътуване : Прекрасен флакон-спрей за спиртни напитки или други течности, подходящ за използване на открито и при пътуване.Бутилка с пътен помпа : Благодарение на мини и компактния си дизайн той е удобен за носене.За многократна употреба спрей : удобни за носене.Малки бутилки с пистолет : идеални за използване на открито и при пътуване.Пратката включва 10 x бутилки за съхранение Характеристики - Цвят : бял козметичен спрей. - Материал : стъклена бутилка спрей. - Размер : около 7x1x1 виж - Спецификация : флакон-спрей с помпа с обем 5 мл. - Благодарение на мини и компактния си дизайн ви е удобно да носите със себе си малък спрей. - Може да се излива вода за грим, която обичате повече от всичко, в пътен спрей. - Множество, множество, запечатани и преносима бутилка за пътуване. - Бутилка с пръскачка с фин мъгла с капак за пътни тоалетни принадлежности. - Прекрасен флакон-спрей за спиртни напитки или други течности, подходящ за използване на открито и в пътеписи, малък флакон-спрей за вода.Информация за Товарахстеклянный помпа за перезаправки духове Стъклена бутилка за пръскане мъгла, предоставена тук, може да ви помогне много при използване на козметични вода за грим на открито съхранение.travel бутилка за тоалетни принадлежности Малки, компактни и запечатани, можете да се излее водата или да направите грим, която повече от всичко обичам, без никакви притеснения.

Декларирани характеристики

5ml pump spray bottle.:
- With mini and compact design, it is convenient for you to carry with small spray bottle.:
- You can put the or makeup water that you love most travel spray bottle.:
- Refillable, reusable, leakproof and portable portable travel bottle.:
- Fine mist spray bottle with cap Travel Toiletry Bottles.:
- A wonderful perfume spray bottle or any other liqiud suitable for outdoor and travel use small water spray bottle.: