.

Фитинги за водно охлаждане, Фитинги за твърди тръби, Устройство за водно охлаждане с покритие покритие за компютърна система за охлаждане на вода (черен)

Фитинги за водно охлаждане, Фитинги за твърди тръби, Устройство за водно охлаждане с покритие покритие за компютърна система

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

[Обработка на покриване] Месинг с черно покритие, външно покритие, твърди фитинги за тръби са здрави и имат дълъг живот [Лек и преносим] Лек, с малки размери, лесни за носене и съхранение, удобно и бързо, както и стабилна производителност. [Налични 2 цвят] На вашият избор има 2 различни цветове черен и сребрист цвят можете да изберете в зависимост от вашите собствени предпочитания. [Начин на закрепване] като се Използва методът на закрепване на вътрешния шест двустранен гнезда M8, този удължител G1/4in между гнезда е много лесен за инсталиране. [Резба] Използването на сложни технологии за производство, изящна изработка, резба за водна затвора е вътрешна и G1/4in. Характеристика : 1. [Резба] Използването на сложни технологии за производство, изящна изработка производство, дърворезба мъничета за заключване на водата е вътрешна и G1/4in. [Обработка на покриване] Месинг с черно покритие, външно покритие, твърди тръби фитинги са здрави и имат дълъг живот. [Метод на закрепване] с помощта на вътрешен метод за закрепване с шестоъгълни глави М8, този удължител G1 / 4in между гнезда е много лесен за инсталиране. [Налични 2 цвят] На вашият избор има 2 различни цветове черен и сребрист цвят можете да изберете в зависимост от вашите собствени предпочитания. [Лек и преносим] Лек, малък размер, удобен за переноске и съхранение, бърз и удобен, както и стабилна производителност.Как да използвате : Използвайте директно Спецификация : Вид на продукта : удължителен кабел Материал : мед Модел изделия : За BYCZT-с20 спецификации на продукта : Дължина прибл. 20 мм / 0,8 инча, диаметър прибл. 17,80 мм / 0,7 инча Резба на продукта : вътрешната G1/4in Начин крепежни изделия : Шестигранное гнездо M8 определен Материал, изделия : Висококачествена първокласна месинг Обработка на външния вид на продукта : с Галванично покритие / електрофореза Осъществяване списък : 1 x удължител.

Декларирани характеристики

Item Type:
 Extender Fitting
Material:
 Copper
Product Model:
For BYCZT-C20
Product Specifications:
Length Approx. 20mm / 0.8in, Diameter Approx. 17.80mm / 0.7in
Product Thread:
Internal G1/4in
Product Fixing Method:
Hex Socket M8 Fixed
Product Material:
High Quality First Class Brass
Product Appearance Treatment:
Electroplating/Electrophoresis
Package List:
1 xExtender Fitting :