.

Декоративна Калъфка Gigi Gifts, най-Добрата в света Калъфка Gigi, Забавен подарък Gigi, Подарък Gigi за рожден ден, Подарък за калъфки за възглавници Gloria, Начало декор за разте?

Декоративна Калъфка Gigi Gifts, най-Добрата в света Калъфка Gigi, Забавен подарък Gigi, Подарък Gigi за рожден ден, Подарък

BGN 4.99

Сума
Налично за поръчка

БельоКомплект от 1 калъфка за възглавница.Здрави и екологично чисти памук, ленени материали, едностранно HD-принт. дизайн с невидим цип, по-лесна за демонтаж и измиване (в комплекта не е включена вмъкване, само калъфка).Размер на квадратна калъфка : 18 x 18 инча, измервания са направени на ръка и са зашити.Ще отклонение от 1-2 сантиметра.Уникален дизайн калъфки придава комфорт и стил на вашата спалня, дивана, офиса, колата, дивани и т. Съвети за пране : Машинно пране и ръчно пране в студена вода, да не се излага се дават на химическо чистене.Калъфка суши в перална машина при ниска температура.Гладьте, отпаривайте или сушете само при ниска температура.Ако не сте доволни или имате някакви проблеми с този продукт, моля, веднага се свържете с нас за получаване на пълно връщане или замяна.Комплект от 1 калъфка за възглавница.Здрави и екологично чисти памук, ленени материали, едностранно HD-принт. дизайн с невидим цип, по-лесна за демонтаж и измиване (в комплекта не е включена вмъкване, само калъфка).Размер на квадратна калъфка : 18 x 18 инча, измервания са направени на ръка и са зашити.Ще отклонение от 1-2 сантиметра.Уникален дизайн калъфки придава комфорт и стил на вашата спалня, дивана, офиса, колата, дивани и т. Съвети за пране : Машинно пране и ръчно пране в студена вода, да не се излага се дават на химическо чистене.Калъфка суши в перална машина при ниска температура.Гладьте, отпаривайте или сушете само при ниска температура.Ако не сте доволни или имате някакви проблеми с този продукт, моля, веднага се свържете с нас за получаване на пълно връщане или замяна. Най-добрата в света калъфка gigi Хвърли с принтом на една страна.Декоративна калъфка за възглавница, бросающая калъфка - това е страхотна идея за подарък за приятели, жени, мъже. Идеален подарък за сестра за рожден ден, Коледа, Хелоуин, Ден на благодарността, годишнина, празник или друго събитие.

Декларирани характеристики