.

8-Инчов Стенно Огледало за грим, Тоалетно Огледало с 10-кратно увеличение и светодиодна подсветка, Двустранно Огледало за Баня, Въртящо се на 360 Градуса, за грим, прод?

8-Инчов Стенно Огледало за грим, Тоалетно Огледало с 10-кратно увеличение и светодиодна подсветка, Двустранно Огледало за

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Стенни огледала за тоалетна масичка 10-КРАТНО мощно увеличение : 10-кратно увеличение, точността на допълнителна точност, например, при нанасяне на контактни лещи и выщипывании вежди, няма да доведе до виене на свят. Огледало за грим с 42 led крушки : Стенно огледало за грим с осветление е снабдено с 42 led крушки, което ви позволява да направите грим в тъмни или слабо осветени места.Светлината е естествена и мека, ярка, но не ослепителна, който предпазва вашите очи. Въртене на 360 ° : Огледало за грим може да се върти под всякакъв ъгъл, който ви харесва.Можете да видите детайли, които никога не са виждали.ЗДРАВ материал : Произведено от стилни месинг и неръждаема стомана с хромирана повърхност, това огледало за баня има гладка, ярка и по-дълготрайна естетика.Стенни огледала за тоалетна масичка. 10-КРАТНО мощно увеличение : 10-кратно увеличение, точността на допълнителна точност, например, при нанасяне на контактни лещи и выщипывании вежди, няма да доведе до виене на свят. Огледало за грим с 42 led крушки : Стенно огледало за грим с осветление е снабдено с 42 led крушки, което ви позволява да направите грим в тъмни или слабо осветени места.Светлината е естествена и мека, ярка, но не ослепителна, който предпазва вашите очи. Въртене на 360 ° : Огледало за грим може да се върти под всякакъв ъгъл, който ви харесва.Можете да видите детайли, които никога не са виждали.ЗДРАВ материал : Произведено от стилни месинг и неръждаема стомана с хромирана повърхност, това огледало за баня има гладка, ярка и по-дълготрайна естетика.Стенни огледала за тоалетна масичка.

Декларирани характеристики