.

Жаклин Модернизировала на дръжката за заключване миксер bosch.между и комплект дръжки за управление, Съвместими с миксер KitchenAid Stand 5qt 6qt K45 и т.н. Модели - 10 години гаран?

Жаклин Модернизировала на дръжката за заключване миксер bosch.между и комплект дръжки за управление, Съвместими с миксер

BGN 7.19

Сума
Налично за поръчка

?【Комплект дръжки миксер boschмежду】 Дръжка лост за заключване на миксер bosch.между * 2, дръжка за управление с миксер * 2, качеството превъзхожда OEM и аксесоари за миксер bosch.между kitchenaid. ?【Универсален модел】 дръжка заключване миксер bosch.между kitchenaid и комплект дръжки за управление с миксер, за да са съвместими с kitchenaid модел pro 600 610 Ksm 150 PSWH Accolade 400 ksm 150 scv ksm150psob K45 Artisan 5qt Artisan 6qt, и др, Подходящ е за всички възможности миксеров Kitchenaid. ?【Функцията за актуализация на】 Качество, определени писалки миксер превъзхожда OEM.Разгледахме отзиви от други купувачи за продукта и попита фабрика за обновяване на продукт. Произведено от пресована висококачествена пластмаса с висока плътност, то най-вече решава проблема лесно отслаивания, счупване и изпадане на комплекта химикалки миксер, както и максимално подобрява качеството на заместване и продължителността на живота на пръчката и дръжки на замъка миксер, за да могат клиентите да го използвате с доверие. ?【Съотношение между цена и качество】 фабриката-доставчик на резервни части за кран позволява на клиентите получават продукти с най-високо качество, на най-достъпни цени и от най-икономичните източници, както и отразяване на мненията на клиентите по всички въпроси.Лесна инсталация. ?️【100% решение на проблемите】 за Всички продукти в този магазин, тръгват в деня на покупката с доживотна гаранция.Ако имате някакви въпроси или не сте доволни, трябва само да ни изпратите отзив на имейл, и ние веднага ще решим проблема ви в рамките на 24 часа. връщане в рамките на 30 дни, без да отговори, безплатна подмяна в рамките на 365 дни, така че вашите покупки ще имат надеждна гаранция.смяна на дръжки миксер bosch.между kitchenaid : Дръжка за заключване на лоста миксер bosch.между *1, дръжка за управление с миксер *1. Съвместима модел : съвместима с kitchenaid модел pro 600. 610 Ksm 150 PSWH Accolade 400 ksm 150 scv ksm150psob KSM90. K45 Artisan 5qt, Artisan 6qt и т. е Подходящ за всички възможности миксеров Kitchenaid.

Декларирани характеристики