.

Държач за чинии за ножове RAZZUM Многофункционален Държач За Ножове Бамбук Титуляр за кухненски Ножове с Кръст Лесен Домакински Рафтове За Съхранение на Ножове, Кухн?

Държач за чинии за ножове RAZZUM Многофункционален Държач За Ножове Бамбук Титуляр за кухненски Ножове с Кръст Лесен Домакински

BGN 28.79

Сума
Налично за поръчка

2 Материал : бамбук. ^ Няколко дупки за ножове се съхраняват централизирано.Удобно да се съхранява ножове и прибори за хранене, без да заема много място.Отворена конструкция, разглобяема, за лесно почистване. ^ Размер : 22*19. ^ Тази кутия за съхранение на ножовете може да се постави равномерно, като се уверите, че можете да си остри ножове и ножици на едно място.Това поддържа чистотата на плота. ^ Подходящ за къща, кухнята, ресторанта.В него може да се съхранява кухненски прибори като ножове, лъжици, вилици, пръчки и т. Универсален - Отлично подходящ за домашна кухня, ресторанти, пържола къщи, къмпинг, ванове, на открито и много други.Име на продукта : стойка за ножове Материал на продукта : бамбук Приложими сценарии : къща, кухня, ресторант, стек-хаус, къмпинг, RV, на открито бързо : 1. Снимки на стоките не се включват стоки, различни от стоките. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите. Ръчно измерване, може да има някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря!4. Моля, разберете, че поради различни ъгли на снимане или осветление под дисплея може да има малки различия в цвета. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим тези проблеми колкото е възможно по-скоро. Ако харесвате нашите продукти, моля да вземете вашата поръчка!Можете също да изберете други понравившиеся продукти.

Декларирани характеристики