.

Layhou 80 W Електрически Филтър за Нокти С Регулируема Скорост, Пробивна Машина за Нокти, Прахосмукачка, Инструмент за Дизайн на Ноктите, на Кабинковия Инструмент с Вка?

Layhou 80 W Електрически Филтър за Нокти С Регулируема Скорост, Пробивна Машина за Нокти, Прахосмукачка, Инструмент за Дизайн

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Използва се за събиране на прах по време на подпиливания или полиране на ноктите, прах не се разбива и не попада във въздухаСилно адсорбционное усвояването спестява вашето време и усилия, като осигурява чистота на работния плот.Идва с подвижен вкара мрежа, може да бъде удобно и бързо да се почистват.Долен вентилатор за отвеждане на топлината, осигурява плавно вентилация и удължава живота.Просто завъртане на ключа, удобен за работа.Техническа спецификация : Материал : ABS Цвят : Бял, розов, зелен (по избор) с Щепсел : четири типа (по избор) Напрежение : 12 v Мощност : 80 W Дължина на захранващия адаптер : 1,5 м / 59,05 инча Размер на продукта : 230 * 210 * 67 мм / 9.64 Размер на опаковката : 285 * 223 * 90 мм / 11.54 Тегло на опаковката : 930 г / 2,05 килограм Забележка : 1. Има различни видове адаптери, по желание.Моля, изберете такъв, който е подходящ за вашата страна. Поради друго на екрана на дисплея и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, представени на снимките. Моля, оставяйте малко отклонение в размерите от ръчен измерване.Осъществяване списък : 1 * филтър за нокти 1 * адаптер за захранване.

Декларирани характеристики