.

Q1-Tech, Карбоновое V-Образно крило, спойлер на багажника с вдигане врата, Съвместимо с седаном Mazda 3 Axela 2019 2020 2021 2022 година на издаване (не е подходящ за модели хетчбек), з?

Q1-Tech, Карбоновое V-Образно крило, спойлер на багажника с вдигане врата, Съвместимо с седаном Mazda 3 Axela 2019 2020 2021

BGN 5.55

Сума
Налично за поръчка

✅ Приложимостта на : Съвместим само с седаном Mazda 3 Алекса 2019-2022 г на издаване (не е подходящ за модели хетчбек). ✅ Лесна инсталация : не се изисква пробиване или извършване на промяната, се определя с помощта на двупосочна автомобилна лента 3 М, която е включена в комплекта. ✅ Материал и покритието : , Изработени от истинско въглеродни влакна (3 K) със стилен дизайн.Тя е покрита отвътре и отвън с акрилни система за защита от ултравиолетови лъчи.Покритие на втори слой и се нанася по традиционните методи на пръскане, за да се създаде гладка и гланцово покритие. ✅Стил : Отлична Реновирана заден спойлер на багажника в стил JDM V-образна форма. ✅На помещение включва : 1 бр. спойлер на багажника от въглеродни влакна ✅ 1 х безплатен подарък.Идва със самозалепваща основа.Идва със самозалепваща основа.Съвместимост : Съвместим само с седаном Mazda 3 Алекса 2019-2021 г. (не е подходящ за модели хетчбек) на Помещение включва : 1 х инструкции за инсталиране на задния спойлер не е включена Характеристики : 100% абсолютно нов, никога не е използвана и не устанавливался е Изработен от висококачествени въглеродни влакна за по-лесно отслабване и дълголетие V-образно крило, спойлер в задната част на капака на багажника Отлично ъпгрейд за вашия автомобил.

Декларирани характеристики