.

GoYonder 4 Диамантен нож за ъглошлайф, Сверхтонкое Diamond Пильное платно, Шлайфане на острието за мокро сухо рязане, Диамантен нож за рязане на керамика, порцелан, плочки, ?

GoYonder 4 Диамантен нож за ъглошлайф, Сверхтонкое Diamond Пильное платно, Шлайфане на острието за мокро сухо рязане, Диамантен

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Отлично нож за плочки】 : 4-инчов пильное платно за плочки, изработени от диамант матрица повишена производителност, която е достатъчно трайна Размер : 105 x 10 x 1,2 x 22,23 мм, дебелина : 1,2 мм, външен диаметър : 105 mm (4 инча), с оправкой 7/8 "или 5/8", максимална скорост 13200 об/мин. е чудесно за рязане на плочки и камък и без образование хлътва по готовата повърхност. 【Точни и изчистени кройки】 : Нашето 4-инчов diamond пильное платно има твърда сърцевина, то малко по-дебел, отколкото при други на дискове, което осигурява тънка ряз и почти без да хлътва. Освен това, това е малко нож за рязане на плочки с дебелина 1,2 мм, работи гладко, бързо и безшумно.те са с необходимата дебелина, достатъчно тънка, за да се сведе до минимум загуба на материал, но достатъчно дебела, за да не се измести при рязане. 【Широко приложение】 : Това е диамантен нож може да се използва за рязане на гранитогрес, гранит, мрамор, кварцов пясъчник, тухли, плочки, циментова основа и друг тънък каменния нож.Преминал през много материали, лесно, тъй като през масло.Това ще бъде идеалният партньор за монтажници на плочки и на обикновените самоделок. 【Конструкция с X зъби】 : Нож за рязане на плочки wet има край с X на зъбите, което помага за подобряване на ефективността на работа, издръжлив корпус и превъзходна формула материал, висококачествени диаманти могат ефективно да се намали и осигуряват по-дълъг живот.Топло съвет : За лична защита, преди да започнете работа ви препоръчваме да се носят предпазни очила, прахоуловители, заваръчни ръкавици, защитни обувки и друго подходящо оборудване.(Добре се грижат за вашите очи / уши / лице / ръце / тяло / и т. 【Мокро и сухо рязане нож за плочки】 : Това е фарфоровое пильное платно е подходящ за повечето ръчни ъглошлайф пих, пневматични прекъсване на колело инструмент и на електрически прекъсване на колело инструмент с размерите на дорник 7/8 "или 5/8" за мокро или сухо рязане.Лесен за инсталиране и готов за употреба.За лична защита, преди да започнете работа ви препоръчваме да се носят предпазни очила, прахоуловители, заваръчни ръкавици, защитни обувки и друго подходящо оборудване.(Добре се грижат за вашите очи / уши / лице / ръце / тяло / и т.

Декларирани характеристики