.

4 Опаковки 1/2-инчов режийни линии меко затваряне за кухненски шкафове, панти на гардероба от полиран никел, Подходящ шкаф с частичен накладыванием 1/2 , Скрити самоза?

4 Опаковки 1/2-инчов режийни линии меко затваряне за кухненски шкафове, панти на гардероба от полиран никел, Подходящ шкаф

BGN 6.79

Сума
Налично за поръчка

➤ ХАРАКТЕРИСТИКИ : Повече няма да пляскат с вратиФункция безшумно затваряне гарантира, че вратите на гардероба се затварят леко и безшумно.Функция за меко затваряне гарантира, че вратите на кухненския шкаф винаги затворени правилно, което намалява необходимостта от техническо обслужване.Това също намалява тежестта на панти шкафове, значително удължаване на срока на експлоатация на вашите шкафове и осигуряване на безопасността кухня. ➤ ДЪЛГОЛЕТИЕ : Благодарение на высококачественному ъгъла метал и амортизатору вратите на гардероба soft close нашите мат никел панти soft close, доказани 10000 пъти на ефективност и дълготрайност, служат цял живот. ➤ СИГУРНОСТ : Безопасен за децата.Вградена клапата за меко затваряне на вратите на шкафа предоставя функционалност меко затваряне; вратите на кухненския шкаф се затвори бавно и внимателно, за предотвратяване на притискане на мизинцев. ➤ ПРИЛОЖЕНИЕ : Брони за меко затваряне на шкафа, предназначени за използване с дясната дограма и шкафове бескаркасного тип; ъгъл на отваряне на 105 градуса; 6-посочен предвижда плавно регулиране на изравняване, след инсталацията. ➤ Гаранция, една година : Ако поръчате линия за 1/2 шкаф overlay soft close по погрешка или на вас нещо не ви допада, моля, без колебание се свържете с нас за получаване на пълно връщане на парите или изисква замяна.Панти за шкафове серия AVERZELLA soft close изключително икономични и имат широк спектър от приложения.Пантите на гардероба са подходящи за различни дверц кабинет или скрити панти на шкафа в кухнята и в банята.Ние се стремим да осигурим практичност и удобство на висококачествени продукти. капачки кабинет с мека прибиране 1/2 налагане на купа с диаметър 35 мм, ъгъл на отваряне на 105 градуса.Пантите на гардероба е вграден в шкаф амортисьор меко затваряне осигурява бавно, меко и тихо затваряне на врати.Изработен е от неръждаема стомана с никелированным покритие за дълъг експлоатационен срок.Высокопрочные метални буфери твърди и извити скоби се доставят с подходящи винтове, за да се гарантира перфектна форма. 6-позиционна настройка за лесна инсталация и модернизация просто завъртете винта на панти гардероб с плавно прибиране, за да коригира положението на вратите.Висококачествени стоманени брони metal & cabinet soft close са били изследвани за 10 000 пъти на ефективност и дълготрайност на панти кухненски шкафове и врати на гардероба.

Декларирани характеристики