.

Набор от кокосови мисок Vediverdi с дървени лъжици и вилици, повторна употреба бамбук соломинками за пиене и четки за почистване на Естествени органични обвивки за суп?

Набор от кокосови мисок Vediverdi с дървени лъжици и вилици, повторна употреба бамбук соломинками за пиене и четки за почистване

BGN 9.53

Сума
Налично за поръчка

✅ НАБОР от МИСОК от ЕСТЕСТВЕНИ КОКОСОВИ черупки – Красиви и функционални, тези кокосови купичка ще стане прекрасно допълнение към вашата кухня в селски стил и са подходящи за приготвянето на супа, салата, зърнени храни, спагети, ориз и други любимите си ястия ✅ КУХНЕНСКИ съдове и ПРИБОРИ от ДЪРВО в селски СТИЛ – ЗА всеки набор от две мисок с органичен кокосов орех и са приложени две дървени лъжици и два дървени вилици за по-естествена съдове.Те са еднакво добри за топли и студени ястия, месо, зеленчуци и още много други. ✅ За МНОГОКРАТНА употреба БАМБУКОВИ сламки С пискюли – Ние също са включени две сламки за многократна употреба, изработени от естествен бамбук!Те са отлични за намаляване на зависимостта от пластмаса, което свежда до минимум на отпадъците.Ние дори са добавени две почистващи четки за бързо почистване!. ✅ УСТОЙЧИВИ, ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ МАТЕРИАЛИ – чаши и аксесоари за супа от кокосов орех Vedi Verdi са изработени от напълно естествени и органични черупката от кокосов орех, която внимателно е покрита с не е токсичен хранителен уплотнителем за да се осигури устойчивост и еластичност. ✅ ЧАНТИ за съхранение на МЕКА ТЪКАН – Нашият набор от кокосови мисок и дървени лъжици - един добър вариант за ежедневна употреба в кухнята, но ние също включени в комплекта 2 меки памучни своята практика дантела прозорци за мисок и прибори, за да можете да ги използвате в кампаниите, къмпинги или пътуване. ✅ НАБОР от МИСОК от ЕСТЕСТВЕНИ КОКОСОВИ черупки – Красиви и функционални, тези кокосови купичка ще стане прекрасно допълнение към вашата кухня в селски стил и са подходящи за приготвянето на супа, салата, зърнени храни, спагети, ориз и други любимите си ястия. ✅ КУХНЕНСКИ съдове и ПРИБОРИ от ДЪРВО в селски СТИЛ – ЗА всеки набор от две мисок с органичен кокосов орех и са приложени две дървени лъжици и два дървени вилици за по-естествена съдове.Те са еднакво добри за топли и студени ястия, месо, зеленчуци и още много други. ✅ За МНОГОКРАТНА употреба БАМБУКОВИ сламки С пискюли – Ние също са включени две сламки за многократна употреба, изработени от естествен бамбук!Те са отлични за намаляване на зависимостта от пластмаса, което свежда до минимум на отпадъците.Ние дори са добавени две почистващи четки за бързо почистване!. ✅ УСТОЙЧИВИ, ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ МАТЕРИАЛИ – чаши и аксесоари за супа от кокосов орех Vedi Verdi са изработени от напълно естествени и органични черупката от кокосов орех, която внимателно е покрита с не е токсичен хранителен уплотнителем за да се осигури устойчивост и еластичност.

Декларирани характеристики