.

30 мл Стъклен Флакон За Парфюм за Еднократна Употреба, Празен Пулверизатор За Духове, Квадратен Преносим Инхалатор, Прозрачен Правоъгълен (прозрачен)

30 мл Стъклен Флакон За Парфюм за Еднократна Употреба, Празен Пулверизатор За Духове, Квадратен Преносим Инхалатор, Прозрачен

BGN 4.20

Сума
Налично за поръчка

[Прозрачна стъклена бутилка] : Здрава, множество козметични празна стъклена бутилка, обикновен стил и модерен естетичен дизайн, лек и красив [Прозрачно стъкло 30 мл] : Флакон-спрей за парфюми изработен от устойчив на стъкло, за да си опаковки, служили по-дълго, не вымывая на вредни химически вещества в любимия ви аромат. [Развийте спрей] : Изпитвайки нашият инхалатор, бъдете сигурни, че той не протечет в раницата си, джоба или в какъвто и да е друг важен за вас място. [Празен флакон преносим пръскачка] : Сезон спрей, не разваляне и не загуби нито една от любимите си парфюм или одеколон; капацитет 30 мл е идеална за пътуване, преносим и лесен за използване. [Гъвкавост] : Тези опаковки за парфюми също могат да се използват за съхранение на етерични масла, парфюми, спрейове за лице и тяло и най-различни течности на водна основа.Характеристики : - Здрава, множество козметични празна стъклена бутилка. - Отвинчивающийся херметична метална капачка, запечатани дизайн. - Портативен и за многократна употреба, сезон спрей, без да създават бъркотия и без да губи нито една от любимите си парфюм или одеколон. - Прозрачен стъклен флакон, изработен от здраво стъкло, за да си опаковки, служили по-дълго, не вымывая на вредни химически вещества в любимия ви аромат. - Прост стил и модерен естетичен дизайн, лек и красив. -Изпитвайки нашият инхалатор, бъдете сигурни, че той не протечет в раницата си, джоба или в какъвто и да е друг важен за вас място. -капацитет 30 мл е идеална за пътуване, преносим и лесен за използване.Параметри : Тип на продукта : Празен флакон за парфюм Материал : Стъкло Цвят : прозрачен Размер на продукта : Височина : 9,4 см / 3.7 инча, Ширина : 4,6 см / 1,8 инча (ръчно измерване, е възможно отклонение от 1-2 мм) Капацитет : 30 мл Осъществяване Списък : 1 * Празен флакон за парфюм.

Декларирани характеристики

Item Type:
Empty Perfume Bottle
Material:
Glass
Color:
Transparent
Product Size:
Height
Capacity:
30ml
  :
Package List:
1 * Empty Perfume Bottle: