.

Калъф за волан от мека кожа, 1 бр. Автоматична Еластична Защита на волана, Универсален 15-Инчов Калъф за волан, Автомобилни Аксесоари за жените и мъжете (лилаво, 1 бр.)

Калъф за волан от мека кожа, 1 бр. Автоматична Еластична Защита на волана, Универсален 15-Инчов Калъф за волан, Автомобилни

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

✔【Плат от високо качество】 В нашите седалка на волана се използва мека изкуствена кожа с кристални кристали, които плътно, не само не отваливаются, но и ярко блестят на светлинатаВътрешен пръстен на протектора на волана прошито дебела нишка с модел, увеличивающим триене между волана колело и калъф. ✔【Размер】 Подходящ за управителните колела среден размер, с диаметър от 14 1/2 " до 15 инча (от 37 см до 39 cm). ✔【Лесна инсталация】 Настройте за една секунда, благодарение на гъвкава еластична ластик всеки възрастен може лесно да се установи този калъф на волана, никакви средства не се изисква. ✔【Защитете своята ръка】 Е много приятна на допир мека кожа.Този калъф на волана предпазва вашите ръце от студ и горещина.Повече няма обжигающих ръце в горещото време на годината. ✔【 Противоскользящий дизайн】 Този калъф за волана на автомобила е изработена от фина и мека кожа от микрофибър, с плъзгане текстура, с добра пропускливост на въздуха, със защита от изпотяване, подхлъзване, своето удобно докосване също така може да се освободите от нашата умора по време на шофиране. ✔【Плат от високо качество】 В нашите седалка на волана се използва мека изкуствена кожа с кристални кристали, които плътно, не само не отваливаются, но и ярко блестят на светлината.Вътрешен пръстен на протектора на волана прошито дебела нишка с модел, увеличивающим триене между волана колело и калъф. ✔【Размер】 Подходящ за управителните колела среден размер, с диаметър от 14 1/2 " до 15 инча (от 37 см до 39 cm). ✔【Лесна инсталация】 Настройте за една секунда, благодарение на гъвкава еластична ластик всеки възрастен може лесно да се установи този калъф на волана, никакви средства не се изисква. ✔【Защитете своята ръка】 Е много приятна на допир мека кожа.Този калъф на волана предпазва вашите ръце от студ и горещина.Повече няма обжигающих ръце в горещото време на годината. ✔【 Противоскользящий дизайн】 Този калъф за волана на автомобила е изработена от фина и мека кожа от микрофибър, с плъзгане текстура, с добра пропускливост на въздуха, със защита от изпотяване, подхлъзване, своето удобно докосване също така може да се освободите от нашата умора по време на шофиране.Калъф за волан от изкуствена кожа, 1 бр., Еластичен калъф за волан с кристали, 15 инча, авто калъф на волана, аксесоари за интериора на колата.

Декларирани характеристики