.

Градинската Мотика ZOG С къса дръжка, с Мотика във формата на сърце с широк Ръб, Инструментът за Плевене, с две глави, Ръчен Култиватор (Форма на сърце с широк ръб)

Градинската Мотика ZOG С къса дръжка, с Мотика във формата на сърце с широк Ръб, Инструментът за Плевене, с две глави, Ръчен

BGN 5.66

Сума
Налично за поръчка

?【ГРАДИНСКАТА мотика】 В тази двухголовочной мотыге за плевене се използва технология за печат на стоманени плочи студено валцуване, както и интегриран процес на заваряване се съчетава със стоманена дръжка ?【Конструкция с две глави : 】 Този градински култиватор е проектиран с две глави и идеален баланс на тегло за по-лесна и приятна плевене и копаене. ?【Нескользящая дръжка : 】 Външния слой на ръкохватката на ръчния лост увиват гума.Идеален за жени, за работа с една ръка. ?【Лесна употреба : 】 Нашата градинската мотика и култиватор - добра ръчни инструменти. ?【 Лека : 】 Тази градинската мотика е с лесен дизайн, тегло само 7 грама, особено подходящ за жени. ?Характеристики : ? Състояние : 100% чисто нов Размер на продукта : 14,6 "Д x 8,7 "W Тегло на опаковката : 13 грама Многоцелеви : идеален за събиране на листа, изкопаване на почвата, прибиране на трева в двора и разрохкване на почвата, по-малко засвири на въртене.Комплектът включва : 1 бр. малък багер и мотики ★ Забележка ★ ➊ След употреба, съхранявайте на място, недостъпно за деца. ➋ Винаги почистете и подсушете градински инструменти след всяка употреба. ➌ Използвайте го само на точното място, не използвайте в особено твърди места, като камъни, иначе е лесно да доведе до счупване. ☺Обратна връзка : ☺ ☺ Вашето удовлетворение е нашата единствена цел.Вашето мнение е изключително важно за нас. ☺ Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако сте недоволни от това, ние ще решим всички проблеми заедно с вас.

Декларирани характеристики