.

Украса за вашия аквариум DUGUWEI, Къщичка За Подслон малки животни, Украса за Аквариум, Клетка за покриване на Влечуги и насекоми (5,5 x5.3x3.5)

Украса за вашия аквариум DUGUWEI, Къщичка За Подслон малки животни, Украса за Аквариум, Клетка за покриване

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Размер : Малък】 Дължина 5,5 'x височина 3,5' x широчина 5,3', Диаметър на входната врата : 2,5 см, Диаметърът на задната врата : 2,5 см, Диаметърът на прозореца : 1 【Дизайн】 Тази прекрасна хижа от смола, създадени с голямо внимание към детайла; Дизайн на формата е вдъхновена от класически филма "Хобит".Имитируйте естествена среда за вашите рибки или на малки домашни любимци.Тя може да се използва за ландшафтно оформяне на дом за влечуги и декориране на семейното мини-градина.Позволете рыбкам или малки домашни любимци да растат в една красива и здравословна среда. 【Материал】 Използването на екологично чисти полимерни материали за фугиране на шевове, ръчно оцветяване, липса на токсични изтичане на информация, липсата на отслаивания цвят; Допуска се малка разлика в цвят и размер.Няма специални изисквания за поддръжка и лесен за почистване.Да се избягва висока температура; не използвайте гореща вода за почистване. 【Идеалното скривалище】 В дизайна на хижа от смола има врати и прозорци, подслон осигурява идеална среда за развъждане на риби и малки домашни любимци.Вашите сладки домашни любимци спят, почиват, крият, играят. 【Забележка】 Моля, проверете, дали размера е подходящ за вашия аквариум и малки домашни любимци.Това е украса, подходящи за малки домашни любимци с размер на по-малко от 5 инча, тропически риби, като например бойцовые риба, раци-отшелници, отшелник нещастници, гупи и т., или малки промъква домашни любимци.Спецификация : Материал : Синтетична смола.Той е изработен от висококачествена смола, която е абсолютно безопасно за прясна вода и не избледнява, приятна за вашите прекрасни риби и малки домашни любимци Покритие : боя Ръчно Тегло, прибл. : 0,66 килограм Размери прибл.5" е Подходящ за домашния аквариум, терариум, кутия за влечуги, фон за аквариум и стената комплект за растения, всекидневна, декориране на хотела.Тя може да се използва като сувенири подаръци, рекламни подаръци, украси за сбирка стелажи и т. Забележка : поради разликата между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви за разбирането!.

Декларирани характеристики

Material:
Synthetic Resin. It is made of high quality resin, which is absolutely safe for fresh water and won't fade away, nice for your lovely fish and small pets Finished