.

Mooche 4 бр. Държач за корнизи за пердета, Скоба за закрепване на тавана, За тръби, от Стълбовете за края на фундаменти на гардероба, Гнездо 1 Инч, Неръждаема Стомана Бял ?

Mooche 4 бр. Държач за корнизи за пердета, Скоба за закрепване на тавана, За тръби, от Стълбовете за края на фундаменти на

BGN 5.99

Сума
Налично за поръчка

УСТОЙЧИВ на КОРОЗИЯ ДИЗАЙН от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - Тези държачи за щанги за гардероба са изработени от висококачествена неръждаема стомана, ефективно защитават от корозияТези скоби за корнизи са подходящи не само за гардероба в спалнята, но и за влажни условия за баня.ПРОЕКТИРАН ЗА ГЪВКАВОСТ - Скоби за корнизи могат да бъдат назначени към тавана, което е идеално за завеси от пода до тавана.Той също може да се монтира на стената, като декоративни алтернатива настенному скобата.СТИЛ на ДОМА на МОДАТА - Прост, модерен стил.Държач за стрехи, които придават изтънчено чувство за стил и елегантност на място, което вие решите да използвате по-късно.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - идеален за вашия офис, хол, спалня, трапезария, кухня, баня или друго място в дома си.Използва се за поставяне на корниз за пердета, пръти за кабинет, щанга за душ, закачалка за дрехи, висящи на рамената и т., размери - Диаметър на отвора за тръбата : 1 "/ 25 мм. Долен диаметър : 1,8 " / 46 мм Обща височина : 3,35 "/85 mm. Параметри : Покритие : бяло покритие Основен материал : неръждаема стомана максимално натоварване на всяка скоба : 11 паунда / 5 кг Брой на монтажните отвори (всяка) : 3 Диаметър на отвора за прът : 1 "/25 mm за Цялата височина : 3,35 "/ 85 мм Предпоставка включва 4 x стойка за закачалки за гардероб 12 x винтове и анкери.

Декларирани характеристики