.

Косметичка за момичета в стил XYZONE, вдъхновена от Злато, Стоки за телевизионно шоу, Подаръци, Благодаря, че ти си Приятел, Пътна чанта, Косметичка, Подаръци за най-доб?

Косметичка за момичета в стил XYZONE, вдъхновена от Злато, Стоки за телевизионно шоу, Подаръци, Благодаря, че ти си Приятел,

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Чудесен подарък за приятели с цитат от Golden Girls】-Благодаря Ти за това, че ти си Приятел 【Уникален и изтънчен дизайн,】 - Косметичка извършва с двустранно принтом, пищни мотиви и надписи, по ваш избор от елегантни, забавни, сладки малки козметични чанти, това може да отдели от тълпата. 【Голям капацитет】 Размер 9*6.5*2 инч, в който има достатъчно място за съхранение на голямо количество грим, за да направите своя ежедневен грим, крем, червило, парфюми и други козметични принадлежности организирани и защитени. 【Материал премиум-клас】- Изработени от висококачествена холщового материал с мрамор принтом, тези козметични чанти, устойчиви на надраскване, трайни и водостойки, здрава светкавица ще запази вашите козметични средства на място. 【Чудесен подарък】- Тази косметичка е подходящ не само за вашата собствена употреба, но и за подарък. подходящ за различни сцени или фестивали, за вашето семейство, приятели, колеги и т. Нашата косметичка - чудесен избор за празнични дарове, като рожден ден, Ден на благодарността, Коледа, Нова година, Свети Валентин и т.

Декларирани характеристики