.

Briartw 3-Лентов Ъглова бормашина, Ъгъл на рязане от 4 мм 7 мм, 10 мм и 3 в 1 за извършване на работи от хартия, Ламинат, занаяти собствените си ръце, Машина за снимки, изработ?

Briartw 3-Лентов Ъглова бормашина, Ъгъл на рязане от 4 мм 7 мм, 10 мм и 3 в 1 за извършване на работи от хартия, Ламинат,

BGN 5.69

Сума
Налично за поръчка

【Пакетът включва 】 : 1 x Синьо ъглова бормашина 【Материал ПРЕМИУМ-клас】 : Здрав ъглов нож с кръгла форма.Добре изработен, без да е чеп и лъскав за максимален комфорт и дълга употреба.Режещ нож от неръждаема стомана, доста остро, за да се гарантира прецизно рязане и чист външен вид. 【Добро качество на изработката】 : Този компактен ъглов нож с радиус на заоблени 4 мм, 7 мм, 10 мм, което е страхотно за работи от хартия.Миниатюрни и издръжлив дизайн перфектно ляга в ръката и улеснява съхранението.Ъглов катер ще ви даде заоблени ъгли с размер 4 мм, 7 мм, 10 мм 【Широко ПРИЛОЖЕНИЕ】 : Перфектно завършени хартиени изделия или албуми за албуми, с помощта на 3-трети страни, ъглов нож.Предназначена е за пробиване на три различни ъгли, този ъглов перфоратор е идеалният инструмент за даване на повече жизненост на вашите творениям. 【Лекота на работа】 : Изберете желания материал и го поставете в гнездото.Просто тласък кът хартия вътре, докато той правилно не прижмется към водачите, и натиснете копчето надолу.Сега ъгъла на точно и рязко закруглен. 【Пакетът включва 】 : 1 x Синьо ъглова бормашина. 【Материал ПРЕМИУМ-клас】 : Здрав ъглов нож с кръгла форма.Добре изработен, без да е чеп и лъскав за максимален комфорт и дълга употреба.Режещ нож от неръждаема стомана, доста остро, за да се гарантира прецизно рязане и чист външен вид. 【Добро качество на изработката】 : Този компактен ъглов нож с радиус на заоблени 4 мм, 7 мм, 10 мм, което е страхотно за работи от хартия.Миниатюрни и издръжлив дизайн перфектно ляга в ръката и улеснява съхранението.Ъглов катер ще ви даде заоблени ъгли с размер 4 мм, 7 мм, 10 мм 【Широко ПРИЛОЖЕНИЕ】 : Перфектно завършени хартиени изделия или албуми за албуми, с помощта на 3-трети страни, ъглов нож.Предназначена е за пробиване на три различни ъгли, този ъглов перфоратор е идеалният инструмент за даване на повече жизненост на вашите творениям. 【Лекота на работа】 : Изберете желания материал и го поставете в гнездото.Просто тласък кът хартия вътре, докато той правилно не прижмется към водачите, и натиснете копчето надолу.Сега ъгъла на точно и рязко закруглен.Описание на продукта Размери и характеристики 7x6x3,4 см комплектът включва : 1 синьо ъглова бормашина Размер : 1 cm = 10 mm = 0,39 инча, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване, моля, уверете се, че не възразявате срещу това, преди да предложи цена.

Декларирани характеристики