.

01 02 015 Притежателя на таблета за статив с Регулируема Анодизиран Стойка за таблет за Монтиране на статив за повечето таблети

01 02 015 Притежателя на таблета за статив с Регулируема Анодизиран Стойка за таблет за Монтиране на статив за повечето

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Може да се използва като настолен статив, който е удобен за запис на видео или видео VlogoОбработка с ЦПУ и анодизиран повърхност го правят издръжлив и траен, с комфортно усещане в ръката и продължителна експлоатация.Телескопична скоба за таблет съвместима с повечето таблети, обхват на разстоянията между тях е 130-250 мм / 5,1-9,8 инча.В горната част на затягане за таблет има планина за студен башмака, който може да поддържа такива устройства, като микрофон и заполняющий лампа.В долната част има няколко дупки за винтове с диаметър 1/4 инча за анкериране на конзолата.Може да се използва като настолен статив, който е удобен за запис на видео или видео Vlogo.Обработка с ЦПУ и анодизиран повърхност го правят издръжлив и траен, с комфортно усещане в ръката и продължителна експлоатация.Телескопична скоба за таблет съвместима с повечето таблети, обхват на разстоянията между тях е 130-250 мм / 5,1-9,8 инча.В горната част на затягане за таблет има планина за студен башмака, който може да поддържа такива устройства, като микрофон и заполняющий лампа.В долната част има няколко дупки за винтове с диаметър 1/4 инча за анкериране на конзолата. Може да се използва като настолен статив, който е удобен за запис на видео или видео Vlogo. Обработка на машината с ЦПУ и анодизиран на повърхността, тя е здрава и трайна, осигурява комфортно усещане в ръката и по-дълъг експлоатационен живот. Съвместима с повечето таблети, телескопична обхват на разстояние скоба за таблет е 130-250 мм /5,1-9,8 инча. В горната част на затягане за таблет има планина за студен башмака, който може да поддържа такива устройства, като микрофон и заполняющий лампа. В долната част има няколко дупки за винтове 1/4 инч, за да го повали на конзолата.Начин на употреба : 1. Разхлабете битумен винт. Поставете хапчето в титуляр за хапчета. Затегнете винтовете.Параметри : Тип на продукта : Адаптер за прикрепване на статив за таблет Материал : сплав Цвят на продукта : черен Тегло на продукта : прибл. 253 г / 8,9 унция Интерфейс : дупка във формата на Ласточкиного на опашката, отвор за студено башмака, отвори за винтове 1/4 инча Съвместими хапчета : за хапчета ширина 13-25 см / 5,1-9,8 инча Осъществяване Списък : 1 притежателя на таблетки Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Декларирани характеристики

Item Type:
Tablet Tripod Mount Adapter
Material:
Alloy
Product Color:
Black
Product Weight:
Approx. 253g / 8.9oz
Interface:
Dovetail port, cold shoe port, 1/4 inch screw holes
Compatible Tablets:
For tablets with 13-25cm / 5.1-9.8in width  
Package List:
1 xTablet Holder:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: