.

Инструмент за премахване на котления камък с скариди Hemoton на Японски Стоки 2 елемента Домакински Пречистване на Риба От котлен камък От Неръждаема Стомана За Према?

Инструмент за премахване на котления камък с скариди Hemoton на Японски Стоки 2 елемента Домакински Пречистване на Риба От котлен

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Бързо премахване на риболов люспи, тази машина за премахване на люспи от риба са много удобен и практичен за употребаРъкохватка се различава ергономичен дизайн, издръжлив изземване, безопасен и практичен за употреба.Стъргалка, за да премахнете риба везни е трайна и трудно е деформиран.Двойна редица от зъби скрепер, канавка по средата е удобна за реда риба везни.Има остри ръбове, които могат да се режат на риба.Той притежава висока устойчивост на износване, устойчивост на корозия и счупване, което осигурява дълготрайна употреба.Този стъргалка, за да премахнете риба везни лек, удобен за използване, лесно да се съхранява и транспортира.Описание Изработен от материал от неръждаема стомана и практичен за по-дълга употреба.Благодарение на эргономичному дизайн дръжки можете да лесно да държи и да го използвате, вземете без усилие, без поднасяне.Стъргалка, за да премахнете риба везни ви позволява да изтриете люспи на рибата е много бързо, а това може да ви предпази от нараняване.Характеристики -Цвят : сребрист -Материал : неръждаема стомана -Размер : 23,00 X3,50 X2,00 см. /9,04 X1,38 X0,79 инча -Бързо премахва риболов люспи, тази машина за премахване на люспи от риба са много удобен и практичен за употреба.Ръкохватка се различава ергономичен дизайн, издръжлив изземване, безопасен и практичен за употреба. -Стъргало с двоен ред зъби, канавка по средата е удобна за гребен риба везни.Има остри ръбове, които могат да се режат на риба. -Този стъргалка, за да премахнете риба везни лек, лесен за използване, лесен за съхранение и переноске. -Стъргалка, за да премахнете риба везни има, има срок на служба и не лесно да се е деформирал. -Той има висока устойчивост на износване, устойчивост на корозия и счупване, поддържане на вашето продължителна употреба.- Цвят : сребрист.- Размер : 23 X3,5 X2 виж Предпоставка включва 2 х рибни скалера.

Декларирани характеристики