.

Кардан Стабилизатор за смартфон, 2-Осови Статив, за селфи стик с функция проследяване на лице, Ротация на 360 °, Преносим Статив за номер 4 в 1 с Прибиращ се дръжка за за?

Кардан Стабилизатор за смартфон, 2-Осови Статив, за селфи стик с функция проследяване на лице, Ротация на 360 °, Преносим

BGN 25.33

Сума
Налично за поръчка

[Стабилизатор на Селфи стик 4 в 1] Тази разтегателен преносима селфи-стик за номер 4 в 1 има 4 различни форми, кардан стабилизатор, разширяема писалка, стойка за епендорф и настолна окачване с режим на завъртане на 360 °Вие може удобно да регулирате различни сценарии, заснемане и отговарят на различни изисквания към ракурсу.Двухосевая дизайн със защита от разклащане ви позволява да снимате по-стабилни видео клипове, отколкото на телефон, дори когато сте в движение.Този портативен подвес за селфи-стик е подходящ за заснемане на селфи, запис на видео, активен отдих.Моля, обърнете внимание, че при пълно зареждане на батерията е 460 ма, а времето за изчакване е 3 часа. [Изключителни характеристики за защита от разклащане] 2-axial функция за предотвратяване на разклащане осигурява стабилност и технология за автоматичен баланс, която позволява на телефона да остане стабилен в хоризонтално или вертикално фаза по време на запис на видео.Технологията anti-shake също така премахва дефект треперещи ръце и ви позволява да снимате като професионалисти, независимо от това, дали сте на закрито или на открито. [Майстор на снимките в приложението hohem] все още се борят с обичайните, моля, опитайте да го използвате, когато тя е напълно заредена (3 пълни искра на индикатора на захранването означава пълно зареждане). Какво да правя, ако селфи-пръчка не може да зареждате?.A : (1) Опитайте се да използвате оригинален кабел за зареждане. A : (2) За зареждане на стабилизатор е препоръчително да използвате адаптер за стандартен размер (5 / 2 А) и се опитайте да не използвате адаптер с мощност за зареждане над 20 W, за да се избегне повреда на веригата. Може ли да се използва при ниска температура (по-ниска от -10 ° C)?. A : Q има защита от ниски температури, устройството се изключи веднага след стартиране при ниски температури, за да започнете употреба е необходимо да се достигне нормална температура и зареждане на устройството. Какво да правите, ако не можете да включите продукт?.Отговор : Възможно е, че Q е преминал в режим на защита.Когато стабилизатор преминава в режим за автоматична защита, трябва ръчно да включвате и самостоятелни захранващия кабел, за да се премахнат необичайно състояние; до отстраняване на това състояние на потребителя не могат да рестартирате стабилизатор с помощта на бутона на захранването.

Декларирани характеристики