.

Сладък заключване, 24 опаковки муслиновых бебешки кърпички От оригване - Ультрамягкие детски гъба от памук - Големи Парцали за выплевывания мляко с размери 20 на 10 ин?

Сладък заключване, 24 опаковки муслиновых бебешки кърпички От оригване - Ультрамягкие детски гъба от памук - Големи Парцали

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Памук 【Съдържанието на опаковката】 24 бр муслиновых салфетки от оригване, 20 х 10 инча. 【Стоки от ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ за бебета】 РАЗНООБРАЗНИ стоки от ПЪРВА необходимост за бебета - нашите муслиновые кърпички толкова гъвкав, че може да ги използва по много начини.Идеален за защита на облекло по време на оригване деца, избърсване лепкави остатъци, като прикрывающего средства за кърмене, при прорезывании на зъбите, експулсиране слюней при бебета или дори като своята практика за пеленального подложка по време на разходки, за да се поддържа хигиена в помещението. 【МЕКИ и АБСОРБИРАЩИ】 ВЛАГОПОГЛОЩАЮЩИЕ муслиновые кърпички за оригване – нито един родител никога не може да бъде твърде много памучни кърпички за оригване, тъй като те могат да се използват за много цели!Перфектен размер, за да го поставите в чанта или промяна на носене и може да се използва в целия дом, тъй като те са много удобни при хранене, переодевании или дори прибиране на дете. 【МНОГОПЛАСТОВА ДИШАЩА СТРУКТУРА】 Космати структура памучна муслиновой тъкан осигурява ефект за бързо усвояване на вода и мобилността. 【ПЕРФЕКТНИЯ подарък за БЕБЕ ДУШ】 Е незаменим нещо за новите родители, от нея повече, толкова по-забавно, когато става въпрос за салфетки за оригване!Тези кърпички от оригване са подходящи както за момчета, така и за момичета, лесно се перат и те са много трайни. 【Съдържанието на опаковката】 24 бр муслиновых салфетки от оригване, 20 х 10 инча.

Декларирани характеристики