.

Набор от пчелно млечице за тяло и баня THANN Eastern Orchard на високоскоростната железница и масажно масло Bloom Lemongrass Mint.

Набор от пчелно млечице за тяло и баня THANN Eastern Orchard на високоскоростната железница и масажно масло Bloom Lemongrass

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

❤ В този комплект са включени : Мляко за тяло с оризов екстракт от THANN Eastern Orchard 10,82 течни унции x 2 бр Масло за масаж BATH and BLOOM Lemongrass Mint 5,74 течни унции x 2 бр. ❤ Мляко за тяло с екстракт от ориз THANN Eastern Orchard : Дерматологически тестван, не съдържа парабени, минерални масла, изкуствени оцветители и ароматизатори.Съдържа 8% богат на витамин е масло от оризови трици, ефективно овлажнител за кожата, притежаващ хазарт се наблюдава забавяне и антиоксидантни свойства. ❤ Масажно масло за вана и мента с лемонграссом : Това масажно масло произведено от естествени масла от гроздови семки, което осигурява само приятна и с ниско съдържание на мазнини усещане по време на масаж.Свеж и хладен аромат на лимонена трева и мента освежава и успокоява тялото и ума. ❤ Мляко за тяло с екстракт от ориз THANN Eastern Orchard : Дерматологически тестван, не съдържа парабени, минерални масла, изкуствени оцветители и ароматизатори.Съдържа 8% богат на витамин е масло от оризови трици, ефективно овлажнител за кожата, притежаващ хазарт се наблюдава забавяне и антиоксидантни свойства.Органични масла от вечерна иглика и арганы подобряват състоянието на кожата, хидратира и омекотява я, премахване на дразнене.Успокояващ аромат на етерични масла от юзу и neroli освежава и услаждает ум.Тази натурална немазна формула не предизвиква комедони, не запушва порите и незабавно се абсорбира. ❤ Масажно масло за вана и мента с лемонграссом : Това масажно масло произведено от естествени масла от гроздови семки, което осигурява само приятна и с ниско съдържание на мазнини усещане по време на масаж.Свеж и хладен аромат на лимонена трева и мента освежава и успокоява тялото и ума.

Декларирани характеристики