.

Калъф-клавиатура за iPad Pro 11 2020 г. (2-ро поколение) с мишката - Свалящ Безжична клавиатура и държач за моливи Поддържат зареждане на iPad Молив, автоматично включване / из?

Калъф-клавиатура за iPad Pro 11 2020 г. (2-ро поколение) с мишката - Свалящ Безжична клавиатура и държач за моливи Поддържат

BGN 21.66

Сума
Налично за поръчка

【Свалящ безжична Клавиатура】Калъф за i Pad pro 11 202 и магнитна клавиатура, са приложени с помощта на магнит, но те могат да бъдат разделени, за да се клавиатура може да е лесно и удобно да се извлече от своята практикаЗа използване на устройства с i OS, моля, натиснете FN + E (i OS), да промените системата. 【Безжична мишка 】 Акумулаторна тънка тиха Bluetooth-мишка за i Pad, i Pad Pro, i Pad Air, Mac Book, Mac, лаптоп, за Android, Windows и i OS. 【Функция автоматично преминава в режим на заспиване / събуждане】 Този калъф за i Pad Pro 11 може автоматично да превежда вашия i Pad в режим на сън или го събудят, когато затворите или отворите му.Подходящ за ежедневна употреба и спестяване на енергия и удължаване срока на експлоатация на батерията на вашия i Pad. (Тази функция е работи, когато клавиатурата е отстранен. 【Защита на целия периметър】 Мек калъф от изкуствена кожа за i Pad Pro 11 2020 предпазва вашия i Pad от надраскване, прах и петна.А този калъф за i Pad pro 11 може лесно да се побере под удобен ъгъл.Идеален за работа, учене, писане на статии или гледане на видео. 【Титуляр за моливи i Pad】 Вграден слот за писалка, лесно включване и вынимаемый.С този калъф за i Pad Pro 11 не е нужно да се притеснявате за загуба на i Pad молив.Освен това, той поддържа i Pad Молив (2-ро поколение), приложено към вашия i Pad Pro 11, с помощта на магнит за свързване и зареждане, без да махате калъф. 【Свалящ безжична Клавиатура】Калъф за i Pad pro 11 202 и магнитна клавиатура, са приложени с помощта на магнит, но те могат да бъдат разделени, за да се клавиатура може да е лесно и удобно да се извлече от своята практика.За използване на устройства с i OS, моля, натиснете FN + E (i OS), да промените системата. 【Безжична мишка 】 Акумулаторна тънка тиха Bluetooth-мишка за i Pad, i Pad Pro, i Pad Air, Mac Book, Mac, лаптоп, за Android, Windows и i OS. 【Функция автоматично преминава в режим на заспиване / събуждане】 Този калъф за i Pad Pro 11 може автоматично да превежда вашия i Pad в режим на сън или го събудят, когато затворите или отворите му.Подходящ за ежедневна употреба и спестяване на енергия и удължаване срока на експлоатация на батерията на вашия i Pad. (Тази функция е работи, когато клавиатурата е отстранен. 【Защита на целия периметър】 Мек калъф от изкуствена кожа за i Pad Pro 11 2020 предпазва вашия i Pad от надраскване, прах и петна.

Декларирани характеристики