.

Шлейка за кучета KISSBAK No Pull с дръжка за лесно разходки, 2 скоба за каишка, 3 ключалката, без задушаване, Мека подплата за малки, Средни и Големи кучета (XS, rosea)

Шлейка за кучета KISSBAK No Pull с дръжка за лесно разходки, 2 скоба за каишка, 3 ключалката, без задушаване, Мека подплата

BGN 18.25

Сума
Налично за поръчка

✔ Шейная обтегач - шлейка за кучета KISSBAK има шията катарама, която ви позволява лесно и удобно да се облича и да стреля шлейкуТой също идва с 4 точки на регулиране, за да се осигури идеална за кацане за вашето куче, без никакво приплъзване или задушаване. ✔ Качествени материали - Лек найлон с подплата от вътрешната страна, така че кучето е удобно, тя може добре да ходи и да тича, не са срамежливи движения, но в същото време може да контролирате кучето си, без това да й вреди. ✔ Алуминиево V-образен пръстен - Планина с алуминиев V-образен пръстен е разположена отпред, за да може младите кучета, не се дърпаха, докато скоби отзад са трайни и лесни за употреба с различни видове каишки. ✔ Дръжка за управление - За допълнителен контрол колан, също е снабден с мека дръжка за управление от върха.Тази дръжка може да се използва при обучението на кучето си, както и той е оборудван със светлоотразителни елементи, което я прави полезна за разходки в тъмното. ✔ Измерване на размер, Моля, имайте предвид, че основни снимки са взети от размера на M. Важно е да се измери вашето куче преди да купите, за да се осигури идеална за кацане.Ако кучето е с различен размер, ние ви препоръчваме да вземете размер. ✔ Шейная обтегач - шлейка за кучета KISSBAK има шията катарама, която ви позволява лесно и удобно да се облича и да стреля шлейку.Той също идва с 4 точки на регулиране, за да се осигури идеална за кацане за вашето куче, без никакво приплъзване или задушаване. ✔ Качествени материали - Лек найлон с подплата от вътрешната страна, така че кучето е удобно, тя може добре да ходи и да тича, не са срамежливи движения, но в същото време може да контролирате кучето си, без това да й вреди. ✔ Алуминиево V-образен пръстен - Планина с алуминиев V-образен пръстен е разположена отпред, за да може младите кучета, не се дърпаха, докато скоби отзад са трайни и лесни за употреба с различни видове каишки. ✔ Дръжка за управление - За допълнителен контрол колан, също е снабден с мека дръжка за управление от върха.Тази дръжка може да се използва при обучението на кучето си, както и той е оборудван със светлоотразителни елементи, което я прави полезна за разходки в тъмното. ✔ Измерване на размер, Моля, имайте предвид, че основни снимки са взети от размера на M. Важно е да се измери вашето куче преди да купите, за да се осигури идеална за кацане.

Декларирани характеристики