.

3 комплекта Очарователните Diy, Декори, Кошници За събиране на Накити, Реквизит За Съхранение, Кръгли Малки Въжени Кошници За Плодове, Кошници За Закуски, Ротанговый ?

3 комплекта Очарователните Diy, Декори, Кошници За събиране на Накити, Реквизит За Съхранение, Кръгли Малки Въжени Кошници

BGN 25.73

Сума
Налично за поръчка

желязоМАЛКА КОШНИЦА - Мини-Кошници за цветя с Ръчно изработени : Мини-количка сплетена ръчно и красива. и украса, са много подходящи за декорация на работния плот.КОШНИЦА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ХЛЯБ - МНОГОКРАТНО ИЗПОЛЗВАНЕ : Малки кошници-ведерки са идеални за чанти с погалят с различни вкусни неща, подаръци за партита, за декор на масата, vi, КОШНИЦА за пикник - Мини-плетени кошници : Този комплект от 4 миниатюрни кафяви кошници чудесно за diy и куклени къщи, като придава чар на вашите творениям.ИЗПЛЕТЕН кош ЗА БАГАЖ - Сватбена кошница за цветя е изработена от материал, много удобно, безопасно за употреба и трайни.Централните елементи на сватбената парти - 【4】 Зелена опазване на околната среда, без миризма и безопасен за използване.Комплектът включва и 4 мини-кошници Характеристики - Тези миниатюрни плетени кошници са подходящи за малки хитове на сватби, детски събития, пикник, класни тържества или социални контакти, украсени селски дом. - Материал : хартия, въже Можете също така да направите поставки за цветя или тези мини-кошница. - ръчна изработка, естествена и красива, поддържана, здрав, лесно се поддава на деформации. - Мини-количка идеална за занаяти и мини къщички, добавяне на блясък и мода вашите творениям. - Цвят : както е показано на фигура - Компактен, не заема място, може да бъде поставен в зелените растения или имитация на цветя, най-доброто украшение на вашия дом.Информация за стоки, изплетен кош за съхранение на Лек дизайн, приятна декорация за дома.централните елементи на сватбени партита, Изработени от висококачествен материал, издръжлив на употреба. кошница за пикник Са идеални като кошници за съхранение на цветя или.Кошница за съхранение на хляб Тази многофункционална кошница от ракита за съхранение е с уникален и елегантен дизайн, и изглежда артистично.

Декларирани характеристики