.

U. EHome [3 в 1] за Samsung Galaxy Рецептори 2 pro Case (2022) / Galaxy Рецептори 2 Case (2021)/ Galaxy Рецептори Pro Case (2021) / Galaxy Рецептори Live Case (2020 г.) с комплект за почистване и метален брелоком (Проз?

U. EHome [3 в 1] за Samsung Galaxy Рецептори 2 pro Case (2022) / Galaxy Рецептори 2 Case (2021)/ Galaxy Рецептори Pro Case (2021)

BGN 6.23

Сума
Налично за поръчка

【Е разработен специално за Samsung Galaxy Рецептори】 Този най-нов силиконов калъф предназначен за Samsung Galaxy Рецептори 2 pro Case / Galaxy Рецептори 2 Case / Galaxy Рецептори Pro Case / Galaxy Рецептори Live Case калъф за таксуване, в която се използват специално силиконов материал с висока еластичност и точна формовкой за перфектно, и той се различава от обикновения силикон на пазара 【Пълна защита и поддръжка на безжично зареждане】 Изработен от устойчив силикон за защита на Galaxy Рецептори от удари.И той поддържа кабелна и безжична зареждане, без да махате калъф. 【Дизайн във форма на дръжки и широко приложение】 Метална капачка почистването на дръжката може да почистват малките детайли и отвори на корпуса на Galaxy Рецептори 2 pro / Galaxy Рецептори 2 Case / Galaxy Рецептори Pro Case / Galaxy Рецептори Live Case за дълбоко почистване на пукнатини и устойчива на мръсотия.След това използвайте четка от микрофибър кърпа за отстраняване на праха.Последната стъпка - използвайте четка за почистване на своята практика за зареждане.И той може да очисти електронни устройства, като например порт за зареждане на телефона и т., така че можете да го използвате по-безгрижно. 【Преносим и лесен за използване : 】 пакетни ключодържател премиум-клас ще улесни переноску Galaxy рецептори на живо и ще позволи да не се притеснявате, че отново ще го загубите. 【Че ще получите】 1 * Калъф Galaxy Рецептори 2 pro с метален брелоком, 1 * Комплект дръжки за почистване на, и 24-часово обслужване на клиентите.Моля, имайте предвид : Samsung Galaxy Рецептори 2 pro и чанта за носене за зареждане Galaxy Рецептори 2 pro в комплекта не са включени. 【Е разработен специално за Samsung Galaxy Рецептори】 Този най-нов силиконов калъф предназначен за Samsung Galaxy Рецептори 2 pro Case / Galaxy Рецептори 2 Case / Galaxy Рецептори Pro Case / Galaxy Рецептори Live Case калъф за таксуване, в която се използват специално силиконов материал с висока еластичност и точна формовкой за перфектно, и той се различава от обикновения силикон на пазара. 【Пълна защита и поддръжка на безжично зареждане】 Изработен от устойчив силикон за защита на Galaxy Рецептори от удари.И той поддържа кабелна и безжична зареждане, без да махате калъф. 【Дизайн във форма на дръжки и широко приложение】 Метална капачка почистването на дръжката може да почистват малките детайли и отвори на корпуса на Galaxy Рецептори 2 pro / Galaxy Рецептори 2 Case / Galaxy Рецептори Pro Case / Galaxy Рецептори Live Case за дълбоко почистване на пукнатини и устойчива на мръсотия.

Декларирани характеристики