.

Оригиналната смяна на задното стъкло ABUSVEX за iPhone 12 за всички носители с предварително зададена лепило и инструмент за ремонт на iPhone 12 (черен)

Оригиналната смяна на задното стъкло ABUSVEX за iPhone 12 за всички носители с предварително зададена лепило и инструмент

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Абсолютно нова и е на 100% , подходящ】 Подмяна на задното стъкло OEM качество за i Phone 12 6,1 инча 100% идеален заместител по размер.Проверява опашката професионален техник, преди да изпратите. спестете своите пари и замяна на задното стъкло себе си.Поправи счупеното, треснувшее или на задното стъкло много просто, тази работа на смени задната част на задвижваната ще възстанови устройство до състояние ново. 【По-голям отвор за камерата】 Няма нужда да стреля на обектива на камерата, тъй като новото задното стъкло е по-голям отвор за камерата.Можете да зададете ново стъкло обратно веднага след отстраняване на стария счупено стъкло.За вас е много по-лесно.Това задното стъкло съвместим с i Phone 12 (всички превозвачи).Моля, проверете модела на вашия телефон преди да я закупите. 【Предварително инсталиран лепило】 Е предварително инсталирана здрава залепваща стикер 3 M.Не се нуждае от допълнително лепило.Ръководство за експлоатация не е включен, но в You Tube и Tiki Tok на разположение множество ръководства.Следвайки видео стъпка по стъпка.Успешно можете да го инсталирате.Можете също така да се насладят на удоволствието от diy и радост, успех !!!. 【Отделеното време и търпение, много ценни】 - Оттегляне на стария стъкло - най-трудният етап на целия този процес, тъй като отнема много време.Защото стъкло вплавлено в рамката и с помощта на трайно лепило.Подмяна на задния капак в местния магазин обикновено струва над 200 долара.Но вашето време и търпение може да ви спести 200 долара!!!Защо не опитате да оздравее телефон себе си?. 【Гаранция 12 месеца】 Ние даваме гаранция от една година на тази подмяна на задната стъклен капак.Ние можем да изпратите ново задното стъкло или пълно възстановяване на средства в съответствие с решението, ако не сте 100% доволни от този продукт.Нашата услуга за поддръжка на клиенти работи онлайн 24 часа в денонощието.Ако има някакви въпроси за инсталиране, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Характеристики на продукта : 1. Съвместим с i Phone 12 (всички носители). Съвсем ново качество OEM. 100% идеална за засаждане. Тази замяна на капака на отделението за батерията ще си смахнат, повреден, почеса i Phone 12. Възстановете устройство до новата държава.Полезни съвети : 1. Ние предлагаме гаранция 12 месеца за подмяна на задния капак на отделението за батерията.

Декларирани характеристики