.

Дамски Превръзки JANEMO, Гъвкави и Меки Ленти за коса с Панделки, Аксесоари за коса, Използвани за практикуване на Пилатес, Микс от фитнес, Джогинг, Пешими на разходки, ?

Дамски Превръзки JANEMO, Гъвкави и Меки Ленти за коса с Панделки, Аксесоари за коса, Използвани за практикуване на Пилатес, Микс

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

1 Превръзка от неопрен за грим, изработени от 100% фин еластичен вълнени влакна, сверхмягкого, траен, еластичен, по-удобно и лесно в одевании, не може да падне и да се нарани кожата. Превръзка на главата има благоприятна еластичност, способна да се простират до 13 инча подходящ за възрастни и деца.Do смятате, тревожност, когато расчесываете лицето, косата става по-влажна?Ако имате превръзка на този тип, вече не се притеснявате, че косата намокнут, когато миете лицето си, нанесете маска, да вземе душ, правите спа процедури, да се намокри косата. Лентата е същата, както при занимания със спорт, йога, както и при извършване на празниците в чест на деня на вси светии. Горната част на оголовья е бантовый дизайн, сладък и привлекателен, прави живота все по-и по-цветни. Какво получавате : Ако не сте доволни от JANEMO, ние ще ви дадем 100% обслужване.

Декларирани характеристики