.

Омекотители на резервоара на бойлера АВТОБУСА, Промыватель на резервоара за вода с метална тръба, мощен кран за водата, измива очите и премахва утайката и измет от ?

Омекотители на резервоара на бойлера АВТОБУСА, Промыватель на резервоара за вода с метална тръба, мощен кран за водата, измива

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

?【Метална тръба】 смывная дръжка бойлери АВТОБУСА е изработена от неръждаема стомана и е прорезиненную нескользящую дръжка, устойчива на студ и на топлина, което гарантира неговата дълготрайност сезон след сезон ? 【Иновативен дизайн】 Този спрей за промиване на бойлера RV може да се пръска не само напред, но и в двете страни, което позволява по-ефективно отстраняване на котления камък и анодную част от вътрешността на бойлера. ?【Пръскане с въртене на 360 градуса 】 Махнете дюза с дюза за измиване и спрей в двете посоки.Оборудван е с шарнирно съединение за маркуч, той може да се върти на 360 градуса, за по-лесно почистване на всеки ъгъл на резервоара за вода. ?【Директна връзка с н градина маркуча】Промыватель на бойлера е снабден с адаптор за бърза връзка 1/2 "и адаптер за маркуч 3/4".Лесен за инсталиране и използване. ?【Гаранция за връщане на парите】 Ние ценим качеството на нашия бойлер RV flush палки.Вашето удовлетворение е важно за нас.Ако по някаква причина не сте доволни, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ви предлагаме 100% гаранция за връщане на пари!. ?【Метална тръба】 смывная дръжка бойлери АВТОБУСА е изработена от неръждаема стомана и е прорезиненную нескользящую дръжка, устойчива на студ и на топлина, което гарантира неговата дълготрайност сезон след сезон. ? 【Иновативен дизайн】 Този спрей за промиване на бойлера RV може да се пръска не само напред, но и в двете страни, което позволява по-ефективно отстраняване на котления камък и анодную част от вътрешността на бойлера. ?【Пръскане с въртене на 360 градуса 】 Махнете дюза с дюза за измиване и спрей в двете посоки.Оборудван е с шарнирно съединение за маркуч, той може да се върти на 360 градуса, за по-лесно почистване на всеки ъгъл на резервоара за вода. ?【Директна връзка с н градина маркуча】Промыватель на бойлера е снабден с адаптор за бърза връзка 1/2 "и адаптер за маркуч 3/4".Лесен за инсталиране и използване. ?【Гаранция за връщане на парите】 Ние ценим качеството на нашия бойлер RV flush палки.Вашето удовлетворение е важно за нас.Ако по някаква причина не сте доволни, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ви предлагаме 100% гаранция за връщане на пари!.

Декларирани характеристики