.

2022 Персонализирани Първата Ни Коледа като украса на г-н и г-жа, Сватбени Подаръци за Двойки, Развешивание украса на Коледното дървото (първото Ни Съвместно Коледа о?

2022 Персонализирани Първата Ни Коледа като украса на г-н и г-жа, Сватбени Подаръци за Двойки, Развешивание украса на Коледното

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

[Високо качество] : дебелина 0,15 инча (4 мм) висококачествено порцеланова повърхност с трайна изображение, за да отпразнува своя празничен сезон фарфоровым коледните орнаменти! [ПОВЪРХНОСТТА С МОНОГРАМ] : Можете да направите персонализирани украса.Ако трябва да го конфигурирате, моля, свържете се с нас, ние проектираме за вас. [Лесно подвешивается] : Включва 1x дупка за закачване, идва с панделка за окачване, лесно се допълва към всеки официално коледната елха. [ИДЕАЛНИ ПОДАРЪЦИ] : като отличен подарък за приятелите и семейството си.За украса на коледната елха.Като уникален подарък за специален човек, или за специален празник като рожден Ден, Свети Валентин, Ден на майката, цветя, пенсиониране, Топлина, годеж, годишнина от сватбата и по време на официални празници и т. Често забравяме да изразят признателност на онези, които са близо до нас.С помощта на тази уникална украса ще покажа на онези, които ви не е безразличен и оценява присъствието им в живота си. [ГАРАНЦИЯ] Вашето удовлетворение е наш основен приоритет.Ако имате някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да ни потърсите, за да получите замяна, или пълно възстановяване на средствата.Ние ще направим всичко възможно, за да с голямо внимание се вземат предвид всички неудобства и проблеми, пред които са изправени нашите клиенти. [Високо качество] : дебелина 0,15 инча (4 мм) висококачествено порцеланова повърхност с трайна изображение, за да отпразнува своя празничен сезон фарфоровым коледните орнаменти!. [ПОВЪРХНОСТТА С МОНОГРАМ] : Можете да направите персонализирани украса.Ако трябва да го конфигурирате, моля, свържете се с нас, ние проектираме за вас. [Лесно подвешивается] : Включва 1x дупка за закачване, идва с панделка за окачване, лесно се допълва към всеки официално коледната елха. [ИДЕАЛНИ ПОДАРЪЦИ] : като отличен подарък за приятелите и семейството си.За украса на коледната елха.Като уникален подарък за специален човек, или за специален празник като рожден Ден, Свети Валентин, Ден на майката, цветя, пенсиониране, Топлина, годеж, годишнина от сватбата и по време на официални празници и т. Често забравяме да изразят признателност на онези, които са близо до нас.С помощта на тази уникална украса ще покажа на онези, които ви не е безразличен и оценява присъствието им в живота си. [ГАРАНЦИЯ] Вашето удовлетворение е наш основен приоритет.

Декларирани характеристики