.

Uongfi Реалистична Куче Чарли Лъки Имитативната Куче Пудел Плюшен Играчка Имитативната Куче

Uongfi Реалистична Куче Чарли Лъки Имитативната Куче Пудел Плюшен Играчка Имитативната Куче

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Висока степен на симулира реалистично, нежно и гладко усещане за ръката, лесно се поддава на избледняване и премахване на косатаТой е с високо ниво на гледане и ценности.Имитация на домашни животни могат да се поставят навсякъде в стаята, например, на телевизори, рафтовете на книжарниците, писмени маси и бижута на автомобила.Най-добрият подарък за приятелите и семейството си.Здрав и му е лесно да се прекъсне.Не падат от косата, и от известно време се поддържат чисти.Отличен за декорация на дома на масата, подпори за рассказывания детски истории, играчки за демонстрация на витрина и т. Висока степен на симулира реалистично, нежно и гладко усещане за ръката, лесно се поддава на избледняване и премахване на косата.Той е с високо ниво на гледане и ценности.Имитация на домашни животни могат да се поставят навсякъде в стаята, например, на телевизори, рафтовете на книжарниците, писмени маси и бижута на автомобила.Най-добрият подарък за приятелите и семейството си.Здрав и му е лесно да се прекъсне.Не падат от косата, и от известно време се поддържат чисти.Отличен за декорация на дома на масата, подпори за рассказывания детски истории, играчки за демонстрация на витрина и т., Идеална украса за полицата рафтове, плотове, камини, витрини, витрини за магазин, градина и на всякакви други места. Изцяло ръчна изработка.Изработени от изкуствена коса, издълбани ръчно от глина нос, лапа, други очи, глава, тяло и лапи са свързани с пластмасов предпазител и изпълнен с частици полиестер и стомана.Подправьте изображение с помощта на аэрографа и художествена пастели.Отстраняване на прах : за сушене, използвайте само четка и сешоар; отстраняване на мазни петна : химическо чистене, да не се отмива с вода.Батерия не е необходима и кукла не може да се движи сама по себе си.Високо имитируемый, може да осигури възможно най-доброто общуване и за семейството си. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителният цвят може да се различават малко от изображението.Поради ръчно измерване се допуска отклонение на 1-3 виж 2. Ръчно изработени Изделия, които не са произведения на изкуството и може да има някои дефекти.Перфекционисти, моля, купувайте с повишено внимание!Параметри : Тип : Реалистична куче Чарлиматериал : изкуствена кожа + Пластикразмер : 26*15*13 смЦвет, както е показано на Помещение включва : 1 х играчка догХелло, момчета, благодаря ви, че сте посетили моя магазин.

Декларирани характеристики

Type:
Realistic Charlie Dog
Material:
artificial wool + plastic
Size:
26*15*13CM
Color as shown:
The package includes:
1 x toy dog:
Hello, guys, thank you for visiting my shop. If you want to buy more than what we listed, please contact . We will get back to you as soon as possible.:
The recommended age for our stuffed animals is 3 years and up. If you have any questions, please let us know and we will try our best to help you and accommodate your request. :