.

NACOCO Пуловер с Дядо Коледа, Пуловер за домашни любимци, Коледни Пуловери за Кучета, Коледни Пуловери, Палта в Студено Време за кучета и котки, Малки и Средни (Дядо Кол?

NACOCO Пуловер с Дядо Коледа, Пуловер за домашни любимци, Коледни Пуловери за Кучета, Коледни Пуловери, Палта в Студено Време

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Материал : акрилен плат, лека гъвкавост, отлична технология за шиене, нека на вашия домашен любимец е топло и комфортноДядо Коледа, изтъкан multicolor, пълен стил на приказки, нека вашият домашен любимец ще стане още милее.Това е един прекрасен подарък за вашето куче.На вас и семейството ви ще се радват.Топли и висококачествени материали.Домашен любимец ще се чувствам с него е много комфортно.Моля, оставете малко място за вашият домашен любимец може да носи този пуловер лесно и удобно.Топъл класически пуловер.Сладък Нов Пуловер.Елегантна пола отзад : 8,5 инча;. Размер XS : Гърди : 11,0 инча, деколте : 7.0 инча; Въртене : 9,8 инча;. Размер S : гръден Кош : 12,5 инча, шия : 8,5 инча; въртене : 11,0 инча;. Размер M : Гърди : 15,0 инча, шия : 10,0 инча; Въртене : 12,5 инча;. Размер L : Гърди : 19,0 инча, шия : 15,0 инча; Въртене : 15,5 инча;. Размер XL : Гърди : 20,5 инча, шия : 18,0 инча; въртене : 17,5 инча;.Гърди : 23,5 инча; Шия : 21,7 инча; Въртене : 20,5 инча;.Таблица с размер : . * Материал : акрилен плат * * Мярка кучето си за носене * 1. Как да изберете размера на?.Моля, измерете обиколката на гърдите и дължината на гърба, най-важно е обиколката на гърдите. дължина на гърба не включва дължина на врата и опашката, обиколката на гърдите-това е най-широката част на гърдите.Напомням ви забележка : . дрехи за домашни любимци на гърба не трябва да бъде по-дълъг от действителната дължина на гърба домашен любимец, защото кучетата често сядат, дълги дрехи лесно петно.А ракла за дрехи трябва да е повече, отколкото е действителната дължина на гърдите на кучето, това е удобно за неговите занимания.Моля, имайте предвид отклонение е 0.Моля, внимателно измерва преди да си купите, ако имате някакви въпроси за засаждане, преди да направите залог или да направи покупка. 2, пуловер за домашни любимци - това е двуногая дрехи, моля, основно помисли обиколката на гърдите.А дължината на гърба - това е допълнителен фактор 3. Детето обикновено е облечен с размер S, но това не означава, че той ще отговарят на всички размерыЅ. 4, Ако се правят измервания са "между" два размера, изберете по-голям размер. * Инструкции за пране : * препоръчва се да се използва вода нормална температура и се пере на ръка, не се накисва за дълго време, се нареждат за сушене, не гали с висока температура.

Декларирани характеристики