.

Uongfi 5 Остриета Топлинна Вентилатор за плочи, Дърво Горелка, Безшумен Вентилатор за отопление на дома камина, Ефективно разпределение на топлината, вентилационна (п?

Uongfi 5 Остриета Топлинна Вентилатор за плочи, Дърво Горелка, Безшумен Вентилатор за отопление на дома камина, Ефективно

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Той изработва своята енергия чрез топлина, выделяемому повърхността на плочатаОсновата на вентилатора предава топлината към инсталации за производство на електроенергия, както и инсталация за производство на електроенергия преобразуват топлинна енергия в кинетична.Енергията, необходима за привеждане в действие на двигателя, след това ножовете се въртят.Материал от анодизиран алуминий : Целият вентилатор е изработен от анодиран алуминий, който не ръждясва и не е податлива на корозия при нагряване на вентилатора.Той ще се забави и ще спре да се върти по малко се охлади плочи. Работна температура 50 ~ 345 : Вентилатор се върти при достигане на температура 50 (122).От горещо основата на вентилатора, толкова по-бързо той се върти и толкова повече въздух циркулира в стаята.Голям е обемът на въздуха : 5 остриета разпръсне топъл въздух из залата.Просто поставете вентилатор на гладка и равна повърхност на горната част на плочата, в близост до страничната или задната част на комина.Топлинното хранене : fan печка произвежда енергия, преобразуя топлина от печки на ток за привеждане в действие на двигателя, след което ножовете се въртят.Не се нуждае от батерии или електричество, экологичен.Вентилатор за печки с топлинна задвижване помага ви спестява гориво и разпространение на топлина из залата, ефективно циркулиране на топъл въздух из залата, без шум. Тихо, няма нужда от батерии или електричество, работещи при ниска температура, разход на гориво, за отопление от плочи е по-бързо. Прост стил на повече отговаря на естетиката на европейци и американци, и просто вятърът може да предизвика силен вятър. Тази зима добавят допълнителна топлина и уют в своя семеен дом. Подходящ за комини, работещи на дървен материал и гориво. Типичен фен от 5 части безопасен и ефективен и може да се транспортира повече въздух в по-широк температурен диапазон на фурната : от 122 до 662 градуса по Фаренхайт (от 50 до 350 градуса по Целзий) е Единица за измерване на обема на въздуха : 180-220 Размер на продукта : Дължина : 165 mm Височина : 190 mm Тегло : нето Тегло 0,48 кг, тегло бруто 0,62 кг Размер на опаковката : 183 *131 * 200 мм Вентилатор за фурни с нагревател ще ви помогне да спестява гориво и согревать вас.

Декларирани характеристики