.

Поставка за динамиката на Mobestech Поставка за динамиката на 2 бр. Поставка за излъчване Статив За Камера, Стативи За Мини Проектор Статив За мини-фотография Статив за ?

Поставка за динамиката на Mobestech Поставка за динамиката на 2 бр. Поставка за излъчване Статив За Камера, Стативи За Мини

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Статив за фотоапарат-материал алуминиева сплав, издръжлива и лесно деформируемыйУличен статив - подходящ за пътуване на открито или на друго място.Поставка за външния проектор - 4 секции корекция за задържане на камерата или на проектора на място и практичност.Титуляр на високоговорителя - подходящ е за директно излъчване, фенер за риболов, проектор и така нататък.Подарък за вашите приятели или семейство.Осъществяване Списък 2 x статив Особености -Материал алуминиева сплав, издръжлива и лесно деформиран. - Приложимо за пътуване на открито или на друго място. - 4 секции корекция за задържане на камерата или на проектора на място и практичност. - Материал : Алуминиева сплав. - Подходящ е за директно излъчване, осветление риболов, проектор и така нататък. - Размер : около 102 х 15 х 15 см - Подарък за вашите приятели или семейства.Информация за продукта Прост притежателя влакчета от алуминиева сплав за камера или проектор.Тази група ще направи живота изпълнен с лекота и удобство.Лесно се деформира, освободете ръцете по време на работа.Многофункционална кутия за говорител на открито, статив, за риболов или проектор - практичен инструмент.

Декларирани характеристики