.

Твърди кьолн MNSC Bay Rum Естествено по-Добро - е Изработен ръчно в САЩ, Удобен за пътуване, без насилие, хипоалергичен, напълно натурален, растителен произход.

Твърди кьолн MNSC Bay Rum Естествено по-Добро - е Изработен ръчно в САЩ, Удобен за пътуване, без насилие, хипоалергичен,

BGN 13.33

Сума
Налично за поръчка

? АРОМАТНИ АРОМАТ НА РОМ С ДАФИНОВ ЛИСТ!Дафинов ром притежава характеристика на горещ, сладък и пикантен ароматНашата версия дафинов на ромите - това не е фалшив аромат, е истинско предложение.Изработен е от чисто дафинов масло и смес от етерични масла от подправки и цитрусови плодове.Това ни напомня за това как ние потягиваем горещ ром с масло от уютната камина на любимите ни ски база. ? СЪЗДАЙТЕ СПОМЕН!Обонянието е едно от най - мощните от нашите пет сетива.Вдишването на аромат може да предизвика ценните спомен и предизвика приятни мисли.Всеки един от нашите одеколони solid има своя собствена история, причина и усещане.Всяко нанасяне зависи от индивидуалните химичните свойства и температурата на тялото, създавайки индивидуален аромат.Понякога ще трябва да се опитате някои аромати, за да намерите перфектната за вас. ? НАПЪЛНО НАТУРАЛЕН и ВДЪХНОВЕН от ПРИРОДАТА!Нашите аромати са вдъхновени от Див Запад и прекрасна природа Монтана - Разнообразен терен от Скалистите планини до Големи равнини, покрити със сняг върхове, прозрачни езера и алпийски туристически пътеки.ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ. ? ХИПОАЛЕРГЕННИ И БЕЗ НАСИЛИЕ!В състава на нашите продукти идват от сертифицирани органични съставки.НЕ СЪДЪРЖА ПАРАБЕНИ и НЕФТОПРОДУКТИ!Произведени без основни хранителни алергени : глутен, соя, фъстъци, дървесни ядки, пшеница или царевица.НЕ ТЕСТИРОВАЛСЯ ВЪРХУ ЖИВОТНИ!Ние тестваме само на приятели и семейството си. ? КОМПАКТЕН и УДОБЕН!Нашият твърдо кьолн е безопасна за TSA и са идеални за пътуване.Вземете го със себе си навсякъде, където може да се наложи малко опресняване на паметта.Той се побира в джоба, ръчен багаж, чанти, спортни чанти и кутии писмено на масата.Този аромат е създаден на базата на патентована смес от етерични масла.Топъл, цитрусов и пикантен.По-силен мускусен аромат, леко сладникав, с тревисти горните нотки на градински чай и бергамот.Нашият тютюнев цвят на мека, земен и зелено.С деликатен аромат, подходящ за всички.Освежаващ аромат с базови нотки на дърво бор и горните нотки на ярки цитрусови плодове.

Декларирани характеристики