.

JLXJ Дървено легло за кучета с мека подложка, Зимно кошче за домашни любимци, за Големи Средни Малки кучета, да Повдигнат Ортопедична Свалящ будка със стълби и парапе?

JLXJ Дървено легло за кучета с мека подложка, Зимно кошче за домашни любимци, за Големи Средни Малки кучета, да Повдигнат Ортопедична

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Здрав материал】 : Легло за кучета с естествена дървена дограма за защита на околната среда + мека подложка, дървена дограма се отличава с висока стабилност и носеща способност 【Моющийся матрак】 : Добра пропускливост на въздух в матрака, осигурява домашен любимец прохлада и комфорт.Матрак за домашни любимци е изпълнен от висококачествен мек памук. 【Повдигна дизайн】 : Легло за кучета с повишени, което позволява на въздуха свободно преминават в същото време това е защита на вашия домашен любимец от студени, горещи и твърди повърхности, помага за домашни любимци запази прохлада през топлите пролетни и летни месеци. 【Отвътре и отвън】 : Повдигнати легло за домашни любимци е устойчив на атмосферни влияния и не се плъзга, кошче за домашни любимци, отличен за пътуване, къмпинг, пикници и още много други. 【Лекотата на монтажа】 : Той събира и обработва за няколко минути, лесно се монтира с предварително предварително пробити дупки, дървена дограма може да се сваля за съхранение. 【Здрав материал】 : Легло за кучета с естествена дървена дограма за защита на околната среда + мека подложка, дървена дограма се отличава с висока стабилност и носеща способност. 【Моющийся матрак】 : Добра пропускливост на въздух в матрака, осигурява домашен любимец прохлада и комфорт.Матрак за домашни любимци е изпълнен от висококачествен мек памук. 【Повдигна дизайн】 : Легло за кучета с повишени, което позволява на въздуха свободно преминават в същото време това е защита на вашия домашен любимец от студени, горещи и твърди повърхности, помага за домашни любимци запази прохлада през топлите пролетни и летни месеци. 【Отвътре и отвън】 : Повдигнати легло за домашни любимци е устойчив на атмосферни влияния и не се плъзга, кошче за домашни любимци, отличен за пътуване, къмпинг, пикници и още много други. 【Лекотата на монтажа】 : Той събира и обработва за няколко минути, лесно се монтира с предварително предварително пробити дупки, дървена дограма може да се сваля за съхранение. ●Стил : Легло за домашни любимци с високо водно охлаждане ● Легло за домашни любимци с високо водно охлаждане е подходящ за пътуване или у дома.Той предлага безопасно и удобно място за почивка и сън на вашия домашен любимец, въодушевен над земята и рискът се увеличава притока на въздух. ●Легло за домашни любимци вдигна над пода, за да осигури охлаждане през летните месеци и да подсигурите на вашия домашен любимец от студените подове зимата.

Декларирани характеристики

Item Name:
Dog Bed
Material Used:
wood
Colour:
Yellow , Blue
Product Dimension:
53×38cm/20×15in , 68×48cm/26×18in , 80×60cm/31×23in , 100×65cm/39×25in
●Features:
1. Strong weight capacity :
2. Elevated design:
3. Space-saving storage:
4. Keeps away from the cold and tough floor:
5. Easy to clean :
●Package Contents:
1 x Raised Pet Cot :
●If you have any questions about our products or orders, please contact us by email and we will be happy to assist you and respond to you within 24 hours. :