.

28ШТ 4,13 Лепило дъски за попълване на капани за комари Съвместима с капан за насекоми Katchy в стаята, Лампа против комари, за Многократна употреба Лепило накладки са По?

28ШТ 4,13 Лепило дъски за попълване на капани за комари Съвместима с капан за насекоми Katchy в стаята, Лампа против комари,

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Универсален размер】 Проектирани с диаметър 4,13 инча, подходящ за повечето средства против комари с кутия за съхранение с облодънна ≥ 4,13 инча Съвместим с уловистыми капани за комари Fenun Douhue Huntingood Runadi и други марки, представени на пазара.Моля, имайте предвид, че тези лепкави дъски не са подходящи за Katchy DUO. 【Безопасни материали】 Нашия лош вкус лепило подложка е изработена от качествена хартия и лепило, безопасен и безвреден за околната среда.Не се притеснявайте за използване в домашни условия, безопасна за вашите деца и домашни любимци.Това не е поставка-капан, тя трябва да работи с лампа против комари / репеллентом. 【Лесна употреба 】 Никакви средства не се изисква.Идва с незалепващо дръжка за лесно използване пълнител за лепкава лепилен дъски.Просто махнете пластмасовия капак, след което поставете го в долната част на противомоскитной лампа и да го замени, когато е напълно покрита от летящи насекоми. 【Трайни пълнители за улов на насекоми】 В чашите за улов на насекоми се добавя лепкава глина, към които лесно се залепват различни малки летящи насекоми, което ви позволява да се наслаждавате на живота без комари и запази средство за защита от комарите чисти дори при продължителна употреба. 【Лепило дъски за презареждане 28 БР】 В комплект с 28 и с малко пари за попълване на капани за насекоми могат да отговарят на вашите дългосрочни нужди, на всяка опаковка е достатъчна за около 4 седмици.Размерът на нашата лепилен на борда е 4,13 инча в диаметър, важно е да се измери диаметърът на основата на лампа за унищожаване на комари, преди покупка нашата лепилен дъски, за да може тя правилно да се приближи.

Декларирани характеристики