.

Стъргалки за език от неръждаема стомана The Legend-Метална U-образна стъргало за език за по-свеж дъх - Стъргало за език, за да се поддържа здравето на устата и зъбите чист?

Стъргалки за език от неръждаема стомана The Legend-Метална U-образна стъргало за език за по-свеж дъх - Стъргало за език, за да

BGN 5.66

Сума
Налично за поръчка

Stick вашия езикЗадръжте извит край към задната част на езика и внимателно започнете соскабливать в директна посока.Повторете процеса, докато не бъдат отстранени всички остатъци.Напръскайте препарат за почистване на езика, топла вода и го оставете да изсъхне.Стерилизира с малко количество изопропилов алкохол. ✅ [100% неръждаема стомана] Нашето средство за почистване на езика, се състои от здрава неръждаема стомана хирургическа клас, което означава, че той е здрав, издръжлив и силен. ✅ [Лекота на употреба] Лошият дъх се дължи на отпадъците се дължи на лоша хигиена на устната кухина.Но нашият Стъргало за език решава този проблем.Той леко драскотина език, но ефективно премахва остатъци от храна и предпазва от лош дъх на устата. ✅ [По-свеж дъх] Подобрява хигиена на устната кухина и допринася за чист дишане.Предпазва от лош дъх, а също и други проблеми със здравето на устната кухина и проблеми.it няма да доведе до повръщане рефлекси или надраскване, и това в крайна сметка означава, че сте избрали това, което е оставила четката за зъби. ✅ [Несинтетический capture] е Нашето средство за почистване на езика, се отличава с много гъвкав и извит дизайн и гладка повърхност.Това е уникално средство за почистване на езика, без никакви синтетични покритие, което заедно с осигуряване на удобно захващане. ✅ [Многофункционален] Всички тези функции и комунални услуги, го правят подходящо средство за премахване на причините за лош дъх и възстановяване на общата хигиена на устната кухина и вкусовите усещания. ✅ [100% неръждаема стомана] Нашето средство за почистване на езика, се състои от здрава неръждаема стомана хирургическа клас, което означава, че той е здрав, издръжлив и силен. ✅ [Лекота на употреба] Лошият дъх се дължи на отпадъците се дължи на лоша хигиена на устната кухина.Но нашият Стъргало за език решава този проблем.Той леко драскотина език, но ефективно премахва остатъци от храна и предпазва от лош дъх на устата. ✅ [По-свеж дъх] Подобрява хигиена на устната кухина и допринася за чист дишане.Предпазва от лош дъх, а също и други проблеми със здравето на устната кухина и проблеми.it няма да доведе до повръщане рефлекси или надраскване, и това в крайна сметка означава, че сте избрали това, което е оставила четката за зъби. ✅ [Несинтетический capture] е Нашето средство за почистване на езика, се отличава с много гъвкав и извит дизайн и гладка повърхност.

Декларирани характеристики